0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιογκα Σοφακι! πολυ απλα σταματας να τα σκεφτεσαι, ξαπλωνεις και να δεις τι καλα που θα σε παρει ο υπνος! δε βλεπεις το Λαζαρο? μια χαρα κοιμαται!
Να λοιπον που θα σταλουν οι υπεραριθμοι γυμναστες. (απο το να εκβιαζουν καποιοι στελεχοι του υπουργειου ) καλο ειναι να αποσταλουν στα σχολεια να κανουν γιογκα στους υπολοιπους εκπαιδευτικους.
Υπάρχει περίπτωση να μην θέλει κανείς να διοριστείτε; Αλοίμονο! Απλά μην επαναπαύεστε! Να είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε... Αυτό μόνο και να μην σας αποκοιμίζουν με το να σας λένε ότι κάποια στιγμή θα διοριστείτε. Γιατί και αυτό να γίνει, οι συνθήκες πλέον είναι τόσο άθλιες που φοβάμαι ότι θα απογοητευθείτε! Και μία τελευταία συμβουλή: εάν υπάρχουν εναλλακτικές για σας, ασχοληθείτε με αυτές και επενδύστε εκεί... Νομίζω ότι ως νέοι άνθρωποι ένας διορισμός στο χ νησί ή στο χ βουνό με 650 πρώτο μισθό και με ελάχιστα περιθώρια μετάθεσης θα είναι πολύ λίγο για σας.
Παράθεση από: gallikou στις Νοεμβρίου 06, 2012, 02:06:05 amΥπάρχει περίπτωση να μην θέλει κανείς να διοριστείτε; Αλοίμονο! Απλά μην επαναπαύεστε! Να είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε... Αυτό μόνο και να μην σας αποκοιμίζουν με το να σας λένε ότι κάποια στιγμή θα διοριστείτε. Γιατί και αυτό να γίνει, οι συνθήκες πλέον είναι τόσο άθλιες που φοβάμαι ότι θα απογοητευθείτε! Και μία τελευταία συμβουλή: εάν υπάρχουν εναλλακτικές για σας, ασχοληθείτε με αυτές και επενδύστε εκεί... Νομίζω ότι ως νέοι άνθρωποι ένας διορισμός στο χ νησί ή στο χ βουνό με 650 πρώτο μισθό και με ελάχιστα περιθώρια μετάθεσης θα είναι πολύ λίγο για σας.gallikou μου όταν λες νέοι άνθρωποι τι εννοείς; Δεν αποφοιτήσαμε χθες!Σήμερα δεν υπάρχουν δουλειές στις οποίες να επενδύσουμε για να βγάλουμε πάνω από 650
Δε νομίζω ότι είναι και τίποτα σπουδαίο να ενώσουν την πρωτοβάθμια με τη δευτεροβάθμια διοικητικά.Μετά θα μιλάμε για τον ενιαίο φορέα εκπαίδευσης και δε θα θεωρείται μετάταξη.Αυτό θα σώσει και τους ξενόγλωσσους και δε θα σας πηγαίνουν με απόσπαση στην πρωτοβάθμια!
Nα ρωτησω και γω σχετικα? Που αναφερει μεσα σ αυτο το νομοσχεδιο που ψηφισαν με τις τροποποιησεις του 3848 χθες για την καταργηση φεκ διορισμων του ασεπ του 2008?? Εψαχνα αλλα λιγο χαθηκα με τα αρθρα.