*

Αποστολέας Θέμα: Με «επισκέψεις» στα σχολεία απειλεί η Χρυσή Αυγή εν όψει 17 Νοέμβρη  (Αναγνώστηκε 18588 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ΑΝ κατέφευγε σε εθνικιστικά κηρύγματα κλπ, παρακάμπτοντας όλα όσα έχει διδαχθεί στο Πανεπιστήμιο και τις οδηγίες του Υπουργείου και το Πρόγραμμα και το ΠΙ, θα υπήρχε η ίδια κινητοποίηση από πλευράς παραγόντων της εκπαίδευσης; Η τοπική κοινωνία και ο κάθε ανεγκέφαλος δεν με απασχολεί. Με απασχολεί, όμως, που η ηγεσία της εκπαίδευσης (και η διοικητική και η παιδαγωγική) την καταδίωξε, κινητοποιήθηκε αμέσως και την άφησε ακάλυπτη. ΑΝ γινόταν το αντίθετο και έκανε καταγγελία βουλευτής του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ, θα συνέβαινε το ίδιο;

και το παρακατω τι ειναι; και μαλιστα στρεφομενο εναντιον οχι ενος εκπαιδευτικου αλλα μιας μαθητριας για εξωσχολικη μαλιστα δραστηριοτητα

Aπίστευτο σκηνικό στην Αρεόπολη Λακωνίας! Η Γρηγορία Στραβοκέφαλου μητέρα μαθήτριας, έκανε έγγραφη καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας, το Λύκειο Αρεόπολης και το Γυμνάσιο Αρεόπολης, αναφέροντας τα εξής:

"Μετά λύπης μου θέλω να σας πληροφορήσω τα παρακάτω που αφορούν το Λύκειο και Γυμνάσιο Αρεόπολης, και συγκεκριμένα όπως με πληροφόρησε η κόρη μου:

Καθηγήτρια Λυκείου και καθηγητής Γυμνασίου - Λυκείου του Λυκείου Αρεόπολης θεωρεί ότι πρέπει να επιπλήττει μαθήτρια και συγκεκριμένα την κόρη μου για αναρτήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής Διαδικτίωσης (face book) που κατά τη γνώμη τους εκφράζουν εθνικιστικές -ρατσιστικές τάσεις απειλώντας μάλιστα το παιδί μου με οριστικές αποβολές από όλα τα σχολεία. Δεν παρέλειψαν να την παρομοιάσουν με την πρωταθλήτρια Παπαχρήστου λέγοντας ότι θα υποστεί αποκλεισμούς από πολλά, και ότι μπορούν να της της χαλάσουν τη διαγωγή από κοσμιοτάτη σε κόσμια ενεργώντας κατά αυτό τον τρόπο παράνομα στο παιδί μου με την ακριβή έννοια της απελής δημιουργώντας της φόβο και ανασφάλεια και διαταραχή της ομαλής σκέψης του. Προσέβαλαν την προσωπικότητα του παιδιού μου ενώπιων τρίτων γεμίζοντας το ανασφάλειες και ενοχές για τις πολιτικές πεποιθήσεις και την ελληνική του υπηκοότητα.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επιπλήτουν το παιδί μου για καυγά που είχε με άλλη μαθήτρια εκτός σχολείου αλβανικής υπηκοότητας η οποία την προκαλούσε αρκετές φορές κατά τρόπο ανάρμοστο, αγενή, και εξυβριστικό τόσο για την ίδια όσο και για οικείους της. Ερωτάτε έχει δικαίωμα το λύκειο Αρεόπολης καθηγητές και λυκειάρχης να ασχολείται με εξωσχολικά γεγονότα μαθητών απειλώντας μάλιστα με παιδοψυχολόγους τα παιδία, όταν αυτά ως συνηδιτοποιημενα άτομα στην ηλικία των 17 ετών έχουν πολιτική συνείδηση, να τα κρίνουν για αυτή όταν πιθανώς δεν τους αρέσει η θέλουν οι ίδιοι καθηγητές ίσως καθοδηγούμενοι να καταπνίγουν κάθε εθνικιστική άποψη και γνώμη επιβάλλοντας κατά αυτό το ν τρόπο τις δικές τους απόψεις.

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου σε βάρος οποιουδήποτε ξανά καθʼ οποιοδήποτε τρόπο ενεργήσει σε βάρος του παιδιού μου απαιτώντας την παραδειγματική ποινική τιμωρία του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμώ τον πειθαρχικό έλεγχο των υπαιτίων επιφυλασσόμενη ποινικού καταλογισμού. Τέλος στο Λύκειο- Γυμνάσιο Αρεόπολής που συστεγάζονται κυκλοφορεί ,αν δυνατόν καθηγήτρια που προέβηκε σε χειροδικία σε βάρος ανηλίκου μαθήτριας . Είναι δυνατό κυκλοφορεί εκεί χωρίς συνέπειες της πράξης της θέτοντας σε κίνδυνο την αφάλεια των παιδιών μαζί και της κόρης μου ; Τι μέτρα πήρατε η θα πάρετε; Θα ξανακλείσουν τα παιδιά στις τουαλέτες για να αποφύγουν την επίθεση της μαινόμενης καθηγήτριας;

Σας γνωρίζω ότι σε καμία περίπτωση όπως σας προαναφέρω μην τολμήστε ξανά να ασχοληθείτε με της πολιτικές πεποιθήσεις της κόρης μου διότι αυτό δεν σας αφορά διότι δε λαμβάνει χώρα εντός σχολείου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα δώσετε λόγο στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Παρακαλώ για την διεξαγωγή έρευνας και την εγγραφή απάντησή σας".

Το θέμα στην τοπική κοινωνία έχει πάρει διαστάσεις και οι ντόπιοι δηλώνουν έτοιμη να προστατέψουν την μαθήτρια και συμπατριώτισσα τους δηλώνοντας "εδώ είναι Μάνη"

Εάν ισχύει η παραπάνω καταγγελία, περιμένουμε την άμεση αντίδραση του Υπουργείου Παιδείας (και φυσικά υπέρ της μαθήτριας).

defencenet.gr

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αυτό που προκύπτει από όλα αυτά είναι ότι η ηγεσία της εκπαίδευσης είναι κατώτερη των περιστάσεων. Από διευθυντές μέχρι σύμβουλοι και ΠΥΣΔΕ κλπ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν εγκαίρως και με σοβαρότητα μία κατάσταση.

Αποσυνδεδεμένος eugenia2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ο υφέρπων φασισμός βρήκε έξοδο με την κρίση να αναδειχθεί.
απλά προϋπήρχε και κάναμε τα στραβά μάτια την περίοδο της "εύκολης ζωής"
τώρα που έγιναν τα αποκαλυπτήρια του άσωτου βίου και δυσκόλεψαν τα πράγματα έσπασε το λεπτό τσόφλι των προσχημάτων όπου κρυβόταν  και ξεμύτισε δηλητηριώδης και αποκρουστικός.
αν κοιτάξουμε προσεχτικά θα δούμε ότι η κατάρρευση είναι συνέπεια φασιστικών πρακτικών
 ενδεδυμένων με σοφίσματα  νέας βερσιόν συμβατά  με την δημοκρατική υποχρέωση :P :P
η στόχευση ήταν η νομή και η κατοχή εξουσίας και πλούτου
ο απλός άνθρωπος ποδοπατούνταν μπροστά στην επιδίωξη.
για παράδειγμα αυτοί που φτιάξανε με τόσες ατέλειες τους δρόμους για να αρπάξουν μόνο και μόνο τα λεφτά ήταν βαθύτατα φασίστες.
δεν έδιναν δεκάρα για τις ζωές των ανθρώπων που θα έκαναν χρήση του άθλιου και δυσανάλογα κοστολογημένου οδικού δικτύου…
τους ένοιαζε η εξουσία και η δύναμη που εξασφαλίζουν τα πολλά λεφτά και τίποτα δεν μπορούσε να εναντιωθεί στον στόχο τους.
αυτό είναι ο φασισμός: να βάζεις το εγώ σου πάνω απ’ τους άλλους πιστεύοντας  ότι είναι αναλώσιμοι, υπάνθρωποι αμελητέας αξίας .
και δεν χρειάζεται να το διατυπώσεις ιδεολογικά  όπως κάνει η νεοναζιστική χρυσή αυγή
 μπορείς κάλλιστα να το εφαρμόσεις με έργα χωρίς να το ορίζεις ως πιστεύω.
στην πρώτη περίπτωση έχουμε συνειδητοποιημένο φασισμό ενώ στην δεύτερη φασισμό χωρίς πρόσωπο.
όσο λοιπόν υπήρχαν δανεικά λεφτά για λεηλασία ο φασισμός ήταν απρόσωπος ενώ στην κρίση  ο φασισμός πέταξε τις μάσκες του…
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας
(ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Συμφωνώ με eugenia2
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gvardal

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ΑΝ κατέφευγε σε εθνικιστικά κηρύγματα κλπ, παρακάμπτοντας όλα όσα έχει διδαχθεί στο Πανεπιστήμιο και τις οδηγίες του Υπουργείου και το Πρόγραμμα και το ΠΙ, θα υπήρχε η ίδια κινητοποίηση από πλευράς παραγόντων της εκπαίδευσης; Η τοπική κοινωνία και ο κάθε ανεγκέφαλος δεν με απασχολεί. Με απασχολεί, όμως, που η ηγεσία της εκπαίδευσης (και η διοικητική και η παιδαγωγική) την καταδίωξε, κινητοποιήθηκε αμέσως και την άφησε ακάλυπτη. ΑΝ γινόταν το αντίθετο και έκανε καταγγελία βουλευτής του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ, θα συνέβαινε το ίδιο;

και το παρακατω τι ειναι; και μαλιστα στρεφομενο εναντιον οχι ενος εκπαιδευτικου αλλα μιας μαθητριας για εξωσχολικη μαλιστα δραστηριοτητα

Aπίστευτο σκηνικό στην Αρεόπολη Λακωνίας! Η Γρηγορία Στραβοκέφαλου μητέρα μαθήτριας, έκανε έγγραφη καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας, το Λύκειο Αρεόπολης και το Γυμνάσιο Αρεόπολης, αναφέροντας τα εξής:

"Μετά λύπης μου θέλω να σας πληροφορήσω τα παρακάτω που αφορούν το Λύκειο και Γυμνάσιο Αρεόπολης, και συγκεκριμένα όπως με πληροφόρησε η κόρη μου:

Καθηγήτρια Λυκείου και καθηγητής Γυμνασίου - Λυκείου του Λυκείου Αρεόπολης θεωρεί ότι πρέπει να επιπλήττει μαθήτρια και συγκεκριμένα την κόρη μου για αναρτήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής Διαδικτίωσης (face book) που κατά τη γνώμη τους εκφράζουν εθνικιστικές -ρατσιστικές τάσεις απειλώντας μάλιστα το παιδί μου με οριστικές αποβολές από όλα τα σχολεία. Δεν παρέλειψαν να την παρομοιάσουν με την πρωταθλήτρια Παπαχρήστου λέγοντας ότι θα υποστεί αποκλεισμούς από πολλά, και ότι μπορούν να της της χαλάσουν τη διαγωγή από κοσμιοτάτη σε κόσμια ενεργώντας κατά αυτό τον τρόπο παράνομα στο παιδί μου με την ακριβή έννοια της απελής δημιουργώντας της φόβο και ανασφάλεια και διαταραχή της ομαλής σκέψης του. Προσέβαλαν την προσωπικότητα του παιδιού μου ενώπιων τρίτων γεμίζοντας το ανασφάλειες και ενοχές για τις πολιτικές πεποιθήσεις και την ελληνική του υπηκοότητα.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επιπλήτουν το παιδί μου για καυγά που είχε με άλλη μαθήτρια εκτός σχολείου αλβανικής υπηκοότητας η οποία την προκαλούσε αρκετές φορές κατά τρόπο ανάρμοστο, αγενή, και εξυβριστικό τόσο για την ίδια όσο και για οικείους της. Ερωτάτε έχει δικαίωμα το λύκειο Αρεόπολης καθηγητές και λυκειάρχης να ασχολείται με εξωσχολικά γεγονότα μαθητών απειλώντας μάλιστα με παιδοψυχολόγους τα παιδία, όταν αυτά ως συνηδιτοποιημενα άτομα στην ηλικία των 17 ετών έχουν πολιτική συνείδηση, να τα κρίνουν για αυτή όταν πιθανώς δεν τους αρέσει η θέλουν οι ίδιοι καθηγητές ίσως καθοδηγούμενοι να καταπνίγουν κάθε εθνικιστική άποψη και γνώμη επιβάλλοντας κατά αυτό το ν τρόπο τις δικές τους απόψεις.

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου σε βάρος οποιουδήποτε ξανά καθʼ οποιοδήποτε τρόπο ενεργήσει σε βάρος του παιδιού μου απαιτώντας την παραδειγματική ποινική τιμωρία του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμώ τον πειθαρχικό έλεγχο των υπαιτίων επιφυλασσόμενη ποινικού καταλογισμού. Τέλος στο Λύκειο- Γυμνάσιο Αρεόπολής που συστεγάζονται κυκλοφορεί ,αν δυνατόν καθηγήτρια που προέβηκε σε χειροδικία σε βάρος ανηλίκου μαθήτριας . Είναι δυνατό κυκλοφορεί εκεί χωρίς συνέπειες της πράξης της θέτοντας σε κίνδυνο την αφάλεια των παιδιών μαζί και της κόρης μου ; Τι μέτρα πήρατε η θα πάρετε; Θα ξανακλείσουν τα παιδιά στις τουαλέτες για να αποφύγουν την επίθεση της μαινόμενης καθηγήτριας;

Σας γνωρίζω ότι σε καμία περίπτωση όπως σας προαναφέρω μην τολμήστε ξανά να ασχοληθείτε με της πολιτικές πεποιθήσεις της κόρης μου διότι αυτό δεν σας αφορά διότι δε λαμβάνει χώρα εντός σχολείου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα δώσετε λόγο στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Παρακαλώ για την διεξαγωγή έρευνας και την εγγραφή απάντησή σας".

Το θέμα στην τοπική κοινωνία έχει πάρει διαστάσεις και οι ντόπιοι δηλώνουν έτοιμη να προστατέψουν την μαθήτρια και συμπατριώτισσα τους δηλώνοντας "εδώ είναι Μάνη"

Εάν ισχύει η παραπάνω καταγγελία, περιμένουμε την άμεση αντίδραση του Υπουργείου Παιδείας (και φυσικά υπέρ της μαθήτριας).

defencenet.gr

Διάβασα όλο αυτό το σεντόνι για να δω στο τέλος ότι προέρχεται απο το undercover γραφείο τύπου της ΧΑ. Την πηγή στην αρχή άλλη φορά παρακαλώ να μη χάνουμε τζάμπα το χρόνο μας

Αποσυνδεδεμένος Vasilia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συνάδελφοι σκεφτείτε ξαφνικά ο γείτονάς σας να απαιτούσε το μισό σας σπίτι και να έκανε τελικά και κατάληψη σε αυτό. Πιστεύετε ότι η καλοσύνη σας θα έφθανε στο σημείο να τον καλείτε κάθε γιορτή να την γιορτάζετε μαζί; Έχετε υπόψη σας τί ακριβώς συμβαίνει στη

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
Διάβασα όλο αυτό το σεντόνι για να δω στο τέλος ότι προέρχεται απο το undercover γραφείο τύπου της ΧΑ. Την πηγή στην αρχή άλλη φορά παρακαλώ να μη χάνουμε τζάμπα το χρόνο μας

Και την περιοχή του σχολείου αν διάβαζες στην αρχή, θα καταλάβαινες αμέσως  για ποιο λόγο η μάνα δεν δέχεται να μαλώνουν το κοριτσι της για τις αναρτήσεις στο facebook  ;D ;D ;D Χωρίς προς Θεού να θέλω να θίξω τους Μανιάτες συναδέλφους μας....

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Συνάδελφοι σκεφτείτε ξαφνικά ο γείτονάς σας να απαιτούσε το μισό σας σπίτι και να έκανε τελικά και κατάληψη σε αυτό. Πιστεύετε ότι η καλοσύνη σας θα έφθανε στο σημείο να τον καλείτε κάθε γιορτή να την γιορτάζετε μαζί; Έχετε υπόψη σας τί ακριβώς συμβαίνει στη
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος Vasilia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Φυσικά και πρέπει να τα μάθουν όλα αυτά, αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτό που έγινε στο Νυδρί δεν ήταν αυτό. Καμία σχέση!

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
Πιστεύω το θέμα μας δεν είναι να κρίνουμε τι ακριβώς έκανε η κοπέλα (πολλοί από μας δεν είμαστε και έμπειροι σε τέτοια σύνθεση τάξης) Το θέμα μας είναι το ΠΩΣ έφτασε το θέμα εκεί που έφτασε και επίσης το ΠΩΣ έχουμε επιτρέψει να ανακατεύεται στην εκπαίδευση ένα κόμμα με τους πλέον αγράμματους του ελληνικού κοινοβουλίου!!!!

Αποσυνδεδεμένος lzdg

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 1010110
    • Προφίλ
Πιστεύω το θέμα μας δεν είναι να κρίνουμε τι ακριβώς έκανε η κοπέλα (πολλοί από μας δεν είμαστε και έμπειροι σε τέτοια σύνθεση τάξης) Το θέμα μας είναι το ΠΩΣ έφτασε το θέμα εκεί που έφτασε και επίσης το ΠΩΣ έχουμε επιτρέψει να ανακατεύεται στην εκπαίδευση ένα κόμμα με τους πλέον αγράμματους του ελληνικού κοινοβουλίου!!!!

Το δικαίωμα τους το έδωσαν οι άνθρωποι που (δυστυχώς) τους ψήφισαν. Και πριν τις εκλογές υπήρχαν χρυσαυγίτες αλλά δεν είχαν πάρει τόσο αέρα. Μετά τις εκλογές έχουν ξεφύγει εντελώς και νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα τους βλέπουμε παντού όλο και περισσότερο (και στα σχολεία).

Αποσυνδεδεμένος newseditor

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ΔΟΕ: Ανακοίνωση για τη δίωξη της νηπιαγωγού στη Λευκάδα

http://www.pde.gr/index.php?page=5761

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Το θέμα είναι διπλό.
ΚΑΙ το τι έκανε η κοπέλα και το πώς δούλεψε ένα (ομολογουμένως) δύσκολο θέμα, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη λογική και βασισμένη στις οδηγίες του ίδιου του υπουργείου (βλ. Αναλυτικό πρόγραμμα κλπ), αλλά ΚΑΙ το πώς πήρε τελικά το θάρρος ένας πολιτικός φορέας να κάνει τόσο σοβαρή παρέμβαση στο έργο ενός εκπαιδυετικού.

Για το πρώτο θέμα, και έχοντας εμπειρία από διδασκαλία νηπίων, δεν μπορεί κάποιος να μιλήσει για την Ιταλία για παράδειγμα, χωρίς να εξηγήσει στα παιδιά τι είναι η Ιταλία. Και για να το κάνει αυτό πρέπει να τους τη δίξει στο χάρτη, να τους δείξει τη σημαία της, να τους βάλει να ακούσουν τη γλώσσα της, να τους διδάξει κάποιες λέξεις (απλές) στα Ιταλικά, να μιλήσουν για την κουζίνα της χώρας κλπ  ώστε να δουν τι πραγματικά είναι η Ιταλία και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μια απλή λέξη. Το ίδιο για όλες τις χώρες τους κόσμου με τις οποίες επιλέγει ένας συνάδελφος να ασχοληθεί στην τάξη του.

Όσο για το δεύτερο θέμα, έχει γίνει μια πολύ κακή αρχή και προβλέπεται ακόμα πιο κακη συνέχεια χωρίς να διαβλέπω προσωπικά τέλος! Σήμερα ήταν η προσέγγιση της συναδέλφου σε αυτό το θέμα, αύριο θα είναι η προσέγγιση της ιστορίας στο γυμνάσιο ή στο λύκειο, μετά η θεωρία της εξέλιξης, μετά οι εκπαιδευτικοί που εκτός του σχολείου έχουν κάποια πολιτική δράση μη αρεστή κλπ κλπ χωρίς τέλος. Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε και είναι δύσκολο να μαζευτεί πλέον (όχι όμως αδύνατο)....
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Χρειάστηκε να γίνει όλος αυτός ο χαμός για να αποκατασταθεί τελικά η κοπέλα στη Λευκάδα. Κι αυτό γιατί η Πρωτοβάθμια υιοθέτησε άκριτα ό,τι της είπαν. Ντροπή! Και μια και το έφερε η κουβέντα, εκείνη η δασκάλα στην Αν. Αττική που δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τους φθόγγους από τα δίψηφα φωνήεντα και δημιούργησε ολόκληρο θέμα, διδάσκει ακόμα (όταν η ακροδεξιά συναντάται με την άγνοια);

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)