PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών
(Συντονιστές:
MARKOS
,
alexel
)
Δ' Φάση Νηπιαγωγών (ΠΕ60)
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
...
18
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Δ' Φάση Νηπιαγωγών (ΠΕ60) (Αναγνώστηκε 62976 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
elis6
Νέο μέλος
Δ' Φάση Νηπιαγωγών (ΠΕ60)
«
στις:
Νοεμβρίου 12, 2012, 09:50:48 pm »
Tweet
Ας κάνω εγώ την αρχή!!!
Καλή υπομονή σ' όλους και σ' όλες. Ευελπιστώ ... το συντομότερο.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Δ' Φάση Νηπιαγωγών (ΠΕ60)
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 03:39:38 »
lefa
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #1 στις:
Νοεμβρίου 12, 2012, 10:37:49 pm »
αντε τα λεμε αυριο παλι....πω πω πoioσ περιμενει 1 μηνα παλι;;
Καταγράφηκε
tzoulita
Νέο μέλος
Φύλο:
Όσο ζω ελπίζω !!!
«
Απάντηση #2 στις:
Νοεμβρίου 12, 2012, 11:38:38 pm »
Ένα μήνα ή του χρόνου και άμα?
Καταγράφηκε
Μετά από κάθε καταιγίδα,βγαίνει ουράνιο τόξο!!!
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!!
Demetroula
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 12:12:19 am »
Καλή υπομονή κι από μένα. Για σας που περιμένετε, φυσικά, γιατί για μένα αποκλείεται. Για ακόμα μία φάση ούτε ένα άτομο Μαγνησία, Λάρισα, Πιερία! Και με προσπέρασαν άλλα 11 άτομα.
Καταγράφηκε
ΠΕ60
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 03:39:38 »
NHP2
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ60!!!!
«
Απάντηση #4 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 12:17:35 am »
Παντως εγω οτι μαθαινω , τωρα που με πηραν , θα σας το μεταφερω κι ελπιζω να υπαρξουν κι αλλες πιστωσεις και να λειτουργησουν κανονικα εστω κι αργα τα σχολεια μας....
Καταγράφηκε
Παντα θα ελπιζω για κατι καλυτερο......!
lefa
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #5 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 09:11:42 am »
καλημερα .....με εχει παρει απο κατω αλλα θ α μου περασει καποια στιγμη.... τουλαχιστον να μιλαμε για να νιωθουμε καλυτερα.....
Καταγράφηκε
MARKOS
Moderator
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ο ΡΟΜΠΕΝ
«
Απάντηση #6 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 09:27:41 am »
lefa, μην ακουω τετοια! Και βεβαια θα σου περασει και πρέπει να σου περάσει. Να εισαι δυνατή
Καταγράφηκε
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο
xara.k
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #7 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 10:49:59 am »
καλημερα κοριτσια ειμαι και εγω εδω δεν ειστε μονες.....εγω παλι εχω παθει ανοσια...εχω συνηθισει να με προσπερναει το συστημα....δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο απο το να περιμενουμε....lefa δεν θελω να ακουω τετοια σε θελω δυνατη.....και νομιζω οτι δεν πρεπει να τρεφουμε ελπιδες πια για νεα φαση τον δεκεμβριο....μετα τις γιορτες τωρα ειναι το μονο σιγουρο...δεν εχω καποια πληροφορια η λογικη μου το λεει...ειμαστε που ειμαστε ανεργες τοσο καιρο χανουμε κ την ανεργια του αλλου καλοκαιριου...διπλο το κακο...
Καταγράφηκε
NHP2
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ60!!!!
«
Απάντηση #8 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 11:23:38 am »
Καλημερα !!
Σημερα το πρωι-πρωι , πηγα για να παρουσιαστω . Δε ξερανε τιποτα κανενα χαρτι δε τους ειχε παει ακομα . Τελος παντων εγω παντως υπεγραψα. Τωρα δε θελω να σας απογοητευσω απλα μεταφερω οτι μου ειπαν κι οτι ακουσα ¨ α) ειμασταν οι τελευταιοι για ολη τη χρονια , β) τα κενα πολλα , γ)εχουν διωξει σχεδον ολα τα προνηπια , και γ) σε σχολιο μου για το ωραριο οτι θα δουλευμε διπλοβαρδια πρωι απογευμα αφου απο οτι φαινεται τα ολοημερα δε θα λειτουργησουν του χρονου ( εγω το ειπα για αστειο ) , ο υπευθηνος μου απαντησε ΄¨μη το γελας καθολου ο νομος υπαρχει κι ειναι σε ισχυ δεν εχει καταργηθει . Περιτο να σας πω εμεινα καγγελο .
Δεν ξερω αν ειναι θετικο οτι φετος θα δουλεψω εντελει γιατι το ειχα παρει αποφαση οτι δεν ...... και του χρονου να ξανα περασουμε τα ιδια και χειροτερα ..... Ξερω οτι σας απογοητευω με ολα αυτα .....την ιδια απογοητευση αισθανομαι κι εγω γιατι αλλο να τα γραφουμε εδω και να τα υποψιαζομαστε κι αλλο να τα βλεπεις απο μεσα...... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ η ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταγράφηκε
raniasop
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ 60
«
Απάντηση #9 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 11:31:37 am »
Καλημέρα!Τα ίδια και'γω!Απλά έχω και ένα επιπλέον παράπονο.Απευθύνθηκα σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία (γιατί δεν μπορώ να περιμένω πότε θα του φανεί του λωλοστεφανή να κάνει άλλη φάση)και όταν με ρώτησαν για προυπηρεσία και είπα σε ιδιωτικό όχι ,αλλά σε δημόσιο 3 χρόνια μου απάντησαν:Και φέτος;Λέω με προσπέρασε το σύστημα.Ναι μου λένε αλλά ενδέχεται να σας πάρουν σ'ένα μήνα και θα μας αφήσετε πάλι εκτεθειμένους.Τους είπα ότι είναι ψιλοαπίθανο αλλά δεν συμφώνησαν μαζί μου και μου είπαν να μην αφήσω καν βιογραφικό.Αυτά τα ωραία.Θα μου πεις εδώ εμείς τώρα έχουμε αρχίσει να παίρνουμε χαμπάρι τι γίνεται,οι ιδιωτικοί θα ξέρουν;Πραγματικά τρελαίνομαι!Απ'του χρόνου θα δούμε τα ωραία.....
Lefa ,μην πέφτεις,όλοι στο ίδιο ζουμί βράζουμε.Κάτι θα γίνει.Απ'το νέο έτος!
Καταγράφηκε
mariaspa
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #10 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 11:35:21 am »
καλημερα κι απο μενα.μηπως εχει καποια τα τηλ του υπουργειου,να παρω τηλ να ρωτησω εστω τι γινεται με τις πιστωσεις...
Καταγράφηκε
ath79
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #11 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 11:57:25 am »
καλημέρα κορίτσια και εγώ μια από τα ίδια αισθάνομαι..απελπισμένη,απογοητευμένη και δεν ξέρω τι άλλο..πραγματικά χτές δεν μπορούσα να συνέλθω..δεν θα με πάρουν και πρέπει να το αποδεχτώ..αλλά πως?έτρεχα στα κατσάβραχα για το τίποτα?και μετά τι?θα βρω δουλειά σε ιδιωτικό?να την ξεχάσω λοιπόν την αναπλήρωση αλλά τι μέλλον εχω?να δουλεύω όπως όταν πρωτοξεκίνησα σε παιδικό με 12ωρο χωρίς να πληρώνεσαι την υπερωρία και να παίρνεις 600 ευρώ αφού σε διαλύουν σωματικά κ ψυχικά?και σε ιδιωτικό άκουσα από μια φίλη οτι και οι νηπιαγωγοί στα ιδιωτικά που δουλεύουν ως δάσκαλοι θα τελειώσουν...όλα ένα αδιέξοδο στο μυαλό μου..
Καταγράφηκε
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...
mariaspa
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #12 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 12:05:46 pm »
πηρα στο υπουργειο και ρωτησα για τισ πιστωσεισ που ειχαν ζητησει.μου απαντησε πως δεν εχει καμια ενημερωση.οταν τη ρωτησα για τη νεα χρονια,μου ειπε πως δεν εχει ακουστει τιποτα τετοιο...τωρα ποιος μασ λεει ψεμματα και ποιος αληθεια δε ξερω....
Καταγράφηκε
NHP2
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ60!!!!
«
Απάντηση #13 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 01:48:59 pm »
Εμενα στο γραφειο ,οπως ηδη ανεφερα , μου ειπαν παπαλα οι πιστωσεις για φετος και μαλιστα εννοουσε για ολη τη σχολικη χρονια κι οχι μεχρι τελος 2012 . Τα κενα που επειγουω στη γ αθηνας σε νηπιαγωγεια ηταν 7 και πηραν μονο 2 . Συνολικα τα κενα στη πε που ειχαν ζητηση ηταν 240 και τραβανε τα μαλλια τους . Τα ολοημερα δε λειτουργουν κι ουτε προκειται να λειτουργησουν κι αυτα χωρις προνηπια . Πολλα νηπια μου ειπαν εχουν μεινει απεξω και αυτα θα κοιταξουν να καλυψουν με εμας τις 2.... τι να πω δυσκολα ..... Μακαρι αν κι οποτε παρουν τη δοση να βγαλουν κι αλλες πιστωσεις....
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
...
18
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum