0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
porcupinetree, δωσε τισ απαντησεισ που εδωσεσ στο forum ωστε να εχουμε ενα μετρο συγκρισης. βλεπω οτι ησουν αρκετα προετοιμασμενοσ/η..
Παράθεση από: panier στις Ιουνίου 15, 2009, 11:52:14 pmέχεις δίκιο για το θέματα porcupinetree. Άλλα είχε και 3 ερωτήσεις από σφήνες-κωνικούς σφιγκτήρες, που αυτά δεν ήταν στην ύλη για τούς μηχανολόγους ΠΕ 17 . Έχω άδικο?Ναι νομίζω ότι έχεις άδικο. Δεν ήθελε εξειδικευμένες γνώσεις για να γνωρίζεις ότι η σφήνα ελέγχεται σε πίεση επιφανείας και όχι σε διάτμηση. Ούτε ότι πάντα μεταφέρουν τις ροπές με τα πλαϊνά τους τοιχώματα και αμελητέα με τα πάνω - κάτω τους…Θεωρώ το 52 και κυρίως το 58 θέμα κορυφαίο. Η απάντηση και στα δύο είναι η β.Ευτυχώς είχα την απαιτούμενη διαύγεια στην 58 να κάνω αντικαταστάσεις και να μου μείνει Ζ2/Ζ1*Ζ4/Ζ3… Όλες οι ερωτήσεις της ψύξης ήταν βατές αρκεί να γνώριζες καλά τον ψυκτικό κύκλο. Η ερώτηση με το CP ήταν επίσης εύκολη αν γνώριζες ότι δεν έχει καμία σχέση με βαθμό απόδοσης (σωστή η δ: μεγαλύτερος ή/και μικρότερος από 1).
έχεις δίκιο για το θέματα porcupinetree. Άλλα είχε και 3 ερωτήσεις από σφήνες-κωνικούς σφιγκτήρες, που αυτά δεν ήταν στην ύλη για τούς μηχανολόγους ΠΕ 17 . Έχω άδικο?
Παράθεση από: porcupinetree στις Ιουνίου 16, 2009, 08:25:34 amΠαράθεση από: panier στις Ιουνίου 15, 2009, 11:52:14 pmέχεις δίκιο για το θέματα porcupinetree. Άλλα είχε και 3 ερωτήσεις από σφήνες-κωνικούς σφιγκτήρες, που αυτά δεν ήταν στην ύλη για τούς μηχανολόγους ΠΕ 17 . Έχω άδικο?Ναι νομίζω ότι έχεις άδικο. Δεν ήθελε εξειδικευμένες γνώσεις για να γνωρίζεις ότι η σφήνα ελέγχεται σε πίεση επιφανείας και όχι σε διάτμηση. Ούτε ότι πάντα μεταφέρουν τις ροπές με τα πλαϊνά τους τοιχώματα και αμελητέα με τα πάνω - κάτω τους…Θεωρώ το 52 και κυρίως το 58 θέμα κορυφαίο. Η απάντηση και στα δύο είναι η β.Ευτυχώς είχα την απαιτούμενη διαύγεια στην 58 να κάνω αντικαταστάσεις και να μου μείνει Ζ2/Ζ1*Ζ4/Ζ3… Όλες οι ερωτήσεις της ψύξης ήταν βατές αρκεί να γνώριζες καλά τον ψυκτικό κύκλο. Η ερώτηση με το CP ήταν επίσης εύκολη αν γνώριζες ότι δεν έχει καμία σχέση με βαθμό απόδοσης (σωστή η δ: μεγαλύτερος ή/και μικρότερος από 1). Δεν εννοώ αυτό. Αυτό που λέω είναι ότι στο φ.ε.κ. που βγήκε για την ύλη ΠΕ 17 Μηχάνολόγων, δεν είχε μέσα ότι την ενότητα για σφήνες.
Όπως καταλαβαίνετε η ύλη των θεμάτων βγήκε στο πόδι. Όσο για τις απαντήσεις στις ερωτήσεις πολλαπλής λίγη υπομονή θα ανακοινωθούν. Για την ειδική διδακτική τι γνώμη έχετε?...
Υπήρχαν μέσα 3 ερωτήσεις από σφήνες - κωνικούς σφιγκτήρες. Μόνο που το συγκεκριμένο κομμάτι δεν αναφέρονταν στο φ.ε.κ που είχε βγει για την εξεταστέα ύλη. Την γνώμη σας.
Τι έγινε ρε παιδιά? Γιατί έχει πέσει τόση βουβαμάρα?Από τις άλλες ειδικότητες ΠΕ17 (ηλεκτρολόγοι - ηλεκτρονικοί κλπ) δεν έχει κανείς να πει τίποτα?...Σαν να μη συνέβει τίποτα το περασμένο Σαββατοκύριακο?
Παράθεση από: panier στις Ιουνίου 17, 2009, 03:29:34 pmΥπήρχαν μέσα 3 ερωτήσεις από σφήνες - κωνικούς σφιγκτήρες. Μόνο που το συγκεκριμένο κομμάτι δεν αναφέρονταν στο φ.ε.κ που είχε βγει για την εξεταστέα ύλη. Την γνώμη σας.Εχω απαντήσει σε άλλο thread ότι όπως και πολλά άλλα πράγματα και η ύλη βγήκε στο πόδι. Αν πρόσεχες στην ύλη των μηχανικών εμπ. ναυτικού που είναι στην ίδια κατηγορία με τους μηχανολογους οι σφήνες είναι μέσα στην ύλη όπως και στον προηγούμενο ΑΣΕΠ. Αλλά αυτό φυσικά από λόγος ένστασης που θά πρεπε να είναι αντιμετωπίζεται απλά σαν "ψιλά γράμματα"