0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ...ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑ/ΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε(ΠΕ 17.02)ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ Υ ΚΑΙ 6,5 ΕΤΩΝ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΕ
Σε σχέση με την προετοιμασία που δεν έκανα τα πήγα μια χαρά. Αφού "φάγαμε" και 13 άτομα, ίσως αυτό να μας σώσει τελικά. Αυτό που με κρατάει σε αγωνία είναι: "Πώς να τα πήγε ο porcupinetree;" Είχε δηλώσει ότι τα θέματα ήταν εύκολα και ότι το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το "FATUS OLUS" .
Παράθεση από: froski στις Νοεμβρίου 16, 2009, 11:16:00 amΣε σχέση με την προετοιμασία που δεν έκανα τα πήγα μια χαρά. Αφού "φάγαμε" και 13 άτομα, ίσως αυτό να μας σώσει τελικά. Αυτό που με κρατάει σε αγωνία είναι: "Πώς να τα πήγε ο porcupinetree;" Είχε δηλώσει ότι τα θέματα ήταν εύκολα και ότι το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το "FATUS OLUS" .Γειά σου Φρόσω!Σε μεταγενέστερη δήλωση που είχα κάνει είχα δηλώσει ότι τα θέματα τελικά ήταν πονηρά και ότι οι επιτυχόντες θα ήταν λίγοι (εσύ είχες τις αντιρρήσεις σου).Η