0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σου έστειλα πμ όπου σου έλεγα ότι μπορώ να βηθήσω με τις ερωτήσεις της θερμοδυναμικής,αφού είδα ότι είσαι τόσο πιεσμένοςκαι με έγραψες εκεί που δεν πιάνει μελάνι..............
Παράθεση από: chrissoof στις Ιούνιος 16, 2008, 12:33:14 πμΤα σχόλια να λείπουν οποίος θέλει να απαντά έχει καλός .αλλιώς να λέει τα δικά του αλλού. Άντε κουνάβια . Αυτό είναι για μηχανικούς που δεν έχουν το χρόνο να διαβάσουν και θα θέλουν να έχουν μια ιδέα για τον ΑΣΕΠ. Αμέσως εξυπνάδες Η αγένειά σου σπάει κάθε όριο...Εγώ είχα όλη την καλή διάθεση... Τώρα παίρνε απαντήσεις από τον giannispolo και καλά... αποτελέσματα.Το να είσαι πολυάσχολος χωρίς πολλούς κενούς χρόνους το καταλαβαίνω. Το να νομίζεις όμως ότι όλοι οι άλλοι κάθονται, αυτό είναι καθαρή αυθάδεια.Ανακάλυψε τα βιβλία που τραβάνε τα θέματα εδώ και δύο διαγωνισμούς... Κινήσου έτσι, ειδάλλως ο χαρακτηρισμός σου ("κουνάβι") μάλλον θα σου ταιριάξει γάντι...
Τα σχόλια να λείπουν οποίος θέλει να απαντά έχει καλός .αλλιώς να λέει τα δικά του αλλού. Άντε κουνάβια . Αυτό είναι για μηχανικούς που δεν έχουν το χρόνο να διαβάσουν και θα θέλουν να έχουν μια ιδέα για τον ΑΣΕΠ. Αμέσως εξυπνάδες
Καταρχήν,μόνο από ευγένεια θα έπρεπε να μου απαντήσεις κάτι,έστω και να με προσβάλλεις αν το έκρινες απαραίτητο.Το πμ σου το έστειλα για να το οργανώσουμε μεταξύ μας και όταν θα είναι έτοιμες οι απαντήσεις να τις παραθέσεις στο foroum.Εγώ δεν είμαι κανας φύτουλας που έχει παλιά θέματα και δεν τα δίνει στους άλλους.Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με την αγωγή που έχω από το σπίτι μου.Πίεση λόγω των εξετάσεων που πλησιάζουν όλοι έχουμε,λογικό δεν είναι?Τέλος πάντων...........θα δω τις ερωτήσεις μόλις ξεμπερδέψω με κάτι δικές μου υποχρεώσεις και θα τις παρουσιάσω όσο καλύτερα μπορώ.Βλέπεις χρειαζόμουνα τη γνώμη σου για να γίνει όσο το δυνατόν πιο σωστά η δουλειά............
Παράθεση από: chrissoof στις Ιούνιος 16, 2008, 12:33:14 πμΤα σχόλια να λείπουν οποίος θέλει να απαντά έχει καλός .αλλιώς να λέει τα δικά του αλλού. Άντε κουνάβια . Αυτό είναι για μηχανικούς που δεν έχουν το χρόνο να διαβάσουν και θα θέλουν να έχουν μια ιδέα για τον ΑΣΕΠ. Αμέσως εξυπνάδες Η αγένειά σου σπάει κάθε όριο...Εγώ είχα όλη την καλή διάθεση...Το να είσαι πολυάσχολος χωρίς πολλούς κενούς χρόνους το καταλαβαίνω. Το να νομίζεις όμως ότι όλοι οι άλλοι κάθονται, αυτό είναι καθαρή αυθάδεια.Ανακάλυψε τα βιβλία που τραβάνε τα θέματα εδώ και δύο διαγωνισμούς... Κινήσου έτσι, ειδάλλως ο χαρακτηρισμός σου ("κουνάβι") μάλλον θα σου ταιριάξει γάντι...
Τώρα παίρνε απαντήσεις από τον giannispolo και καλά... αποτελέσματα.
Για τις ειδικότητες Μηχανολόγων Μηχανικών, Ναυπηγών Μηχανικών, Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του κλάδου ΠΕ12, Μηχανολόγων, Ναυπηγών του κλάδου ΠΕ17 και Οχημάτων του κλάδου ΠΕ18: Υποχρεωτικό μάθημα: Εισαγωγή στη Μηχανολογία Εξεταστέα ύλη1.3Θερμικές κινητήριες μηχανές: είδη, δομή, λειτουργία, καύσιμα.1.4 Ψυκτικοί κύκλοι: συμπίεσης, απορρόφησης.1.5 Ψυκτικές διατάξεις: δομή, λειτουργία, ψυκτικά μέσα.1.6 Η μετάδοση της θερμότητας: τρόποι, νόμοι, εφαρμογές 2.1 Μηχανουργικές μετρήσεις: μέθοδοι, όργανα-μέσα, ανοχές-συναρμογές.2.2 Μηχανουργικά υλικά: ιδιότητες και χρήσεις των συνήθων μετάλλων-κραμάτων, θερμικές κατεργασίες (βαφές).2.3Κατεργασίες κοπής: είδη-δομή-αρχές λειτουργίας εργαλειομηχανών, χρήσεις εργαλειομηχανών, συνθήκες κοπής.2.4Κατεργασίες διαμόρφωσης: βασικές κατηγορίες, εξοπλισμός, εφαρμογές.2.5Συγκολλήσεις: βασικές κατηγορίες, εξοπλισμός, εφαρμογές.3.3 Μέσα μετάδοσης περιστροφικής κίνησης: οδοντώσεις, ιμάντες.3.4 Υπολογισμός και επιλογή των ανωτέρω στοιχείων μηχανών (3.1, 3.2., 3.3)3.5 Συμβολική-κανονική σχεδίαση (σκαρίφημα) των ανωτέρω στοιχείων μηχανών (3.1, 3.2., 3.3).
1.1 Βασικές Αρχές: Θερμοδυναμικά αξιώματα, νόμοι και αλλαγές κατάστασης αερίων και ατμών.1.2 Θερμοδυναμικοί κύκλοι:Otto, Diesel.
3.1 Μέσα σύνδεσης: κοχλιοσυνδέσεις.3.2 Μέσα περιστροφικής κίνησης: άξονες, έδρανα.
Καλώς σας βρήκα παιδιά! κι εγω ΠΕ17.06... Και νεος στην παρεα! Η απορία μου για την ύλη αφορα το επιπεδο εξετασης της...Γιατι η φημη οτι διαβαζουμε μοναχα απο βιβλια ΕΠΑΛ - ΤΕΕ και παμε να γραψουμε, μαλλον ουτοπικη μου φαινεται. Η εξεταση απευθυνεται σε αποφοιτους ΤΕΙ τουλαχιστον, οποτε λογικα κατι αντιστοιχο....Επειδη κι εγω πρωτη φορα θα δωσω, ας μας πουν αυτοι που εχουν δωσει ξανα.Ο χρονος εξετασης ειναι πιεστικος; Υπαρχει και αρνητικη βαθμολογια στα πολλαπλων επιλογων; ---ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!---
Συγκριτικα με αλλες ειδικοτητες, οι ΠΕ17 πρεπει να ειμαστε αρκετα λιγοτεροι και οι θεσεις λιγοτερες. Μαλλον ελαχιστοι παμε διαβασμενοι για το επιπεδο των θεματων που βαζουν...και οι περισσοτεροι δεν πιανουμε τη βαση.Με την ευκαιρια, ξερει καποιος που θα βρουμε παλαιοτερα θεματα γνωστικου, οχι το πολλαπλων επιλογων αλλα το θεμα αναπτυξης, να παρουμε μια ιδεα?----- Καλο Δεκαπενταύγουστο! -------