0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και απο εμένα. Αυτό που δημοσίευσα, πράγματι έχει να κάνει με τα τελικά επίσημα στοιχεία δηλαδή η δημοσίευση σε ΦΕΚ. Κάθε ημέρα βγαίνουν κάποια ΦΕΚ σε δημοσίευση. Σήμερα απο τα 5 ΦΕΚ που δημοσιεύθηκαν, τα 3 απο αυτά είχαν αναφορά σε συνταξιοδοτήσεις απο το ΥΠΔ
Ε, άρα εφτασε και η σειρά των τεχνικών ειδικοτήτων. (δεν έχει πάρει και γυμναστές και πληροφορικούς ακόμα)
Πιστεύετε οτι θα βγούνε τα δικά μας σήμερα..........Εγω λίγο δύσκολο.
Στα ΙΕΚ πάντως έγινε σφαγή από διάθεση υπεράριθμων.
Παράθεση από: ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ 1703 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 05:12:53 pmΠιστεύετε οτι θα βγούνε τα δικά μας σήμερα..........Εγω λίγο δύσκολο.ΦΙΛΕ και συναδερφε θαναση νομιζω οτι ειναι απιθανο , αλλα απο την αλλη μα την αγια διαμαντοπουλο την ηλεκτροπνηχτρα , θα τησ αναψω λαμπαδα αν τα βγαλει σημερα... αααα και μηχανολοχαλαστρα ειναι .
Παράθεση από: paralia1978 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 05:31:54 pmΠαράθεση από: ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ 1703 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 05:12:53 pmΠιστεύετε οτι θα βγούνε τα δικά μας σήμερα..........Εγω λίγο δύσκολο.ΦΙΛΕ και συναδερφε θαναση νομιζω οτι ειναι απιθανο , αλλα απο την αλλη μα την αγια διαμαντοπουλο την ηλεκτροπνηχτρα , θα τησ αναψω λαμπαδα αν τα βγαλει σημερα... αααα και μηχανολοχαλαστρα ειναι .Kαλησπερα και απο μενα.Συναδελφοι Θαναση και paralia1978 εμας θελω να πιστευω ,αφου εστειλε και τους υπεραριθμους στα ΙΕΚ, θα ερθει η σειρα μας απο βδομαδα.Θελω να πιστευω μεχρι την Τεταρτη να τελειωνει το θεμα με τις τεχνικες ειδικοτητες.Πεθανα στο γελιο με το ...ηλεκτροπνηχτρα και το μηχανολοχαλαστρα.Ειμαστε ομως οι βασικες της ειδικοτητες στα Επαλ....δεν μπορει να κανει και χωρις εμας.Της αρεσει δεν της αρεσει......χωρις εμας δεν μπορει.Φιλε Johny Walker μην το παιρνεις προσωπικα τωρα αυτο και μου στεναχωριεσαι παλι και αρχισεις να βασανιζεις τον εαυτο σου με τις αναλυσεις.Και σας τους γεωπονους θα παρει αφου γυρισαμε 50 χρονια πισω με την κριση που μας δημιουργησαν ,σας εχουμε τωρα αναγκη να μας μαθετε να καλλιεργουμε (δεν το λεω ειρωνικα...σοβαροτατα μιλαω).