0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ένα από τα σχολεία που είμαι δεν υπάρχει κανείς εκπαιδευτικός ειδικότητας. Μόνο δύο-τρείς εκπαιδευτικοί που τους κάνουμε γενικής παιδείας..
To είπα και πριν, πρέπει να ξεκολλήσει η τεχνική εκπαίδευση στην Ελλάδα από την παραγωγή επαγγελματιών που απλά παρέχουν υπηρεσίες, κομμώτριες, βοηθοί λογιστών, νοσηλευτών (μια χαρά είναι και αυτά αλλά φτάσαμε να είναι μόνο αυτά πια) και να ασχοληθεί με την πρωτογενή και δευτερογενή παραγωγή επιτέλους (αγροτική και βιομηχανική). Να παράξει επιτέλους κάτι αυτή η χώρα. Το Υπουργείο έχει πει για σύνδεση των ειδικοτήτων του Τεχνολογικού Λυκείου με την αγορά εργασίας και τις πραγματικές οικονομικες δυνατότητες κάθε περιοχής. Αμ έπος, αμ έργον.
Παράθεση από: sikat στις Οκτωβρίου 14, 2011, 09:42:22 pmΣε ένα από τα σχολεία που είμαι δεν υπάρχει κανείς εκπαιδευτικός ειδικότητας. Μόνο δύο-τρείς εκπαιδευτικοί που τους κάνουμε γενικής παιδείας..Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Είσαι σε ΕΠΑΛ και δεν υπάρχει κανείς εκπαιδευτικός τεχνικής ειδικότητας, παρά μόνο φιλόλογοι, μαθηματικοί κ.τ.λ.; Πως γίνεται αυτό;
Παράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 14, 2011, 10:08:44 pmΠαράθεση από: sikat στις Οκτωβρίου 14, 2011, 09:42:22 pmΣε ένα από τα σχολεία που είμαι δεν υπάρχει κανείς εκπαιδευτικός ειδικότητας. Μόνο δύο-τρείς εκπαιδευτικοί που τους κάνουμε γενικής παιδείας..Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Είσαι σε ΕΠΑΛ και δεν υπάρχει κανείς εκπαιδευτικός τεχνικής ειδικότητας, παρά μόνο φιλόλογοι, μαθηματικοί κ.τ.λ.; Πως γίνεται αυτό;Και γω έιμαι σε ΕΠΑΛ , λείπουν 3 μηχανολόγοι και ένας ηλεκτρολόγος . Στο διπλανό ΕΠΑΛ έχει και και κενά
καλημερα παιδια.θα ηθελα να ρωτησω κατι.ποσα λεφτα θα παιρνουν οι αναπληρωτες;πε,τε,δε.περυσι ηταν καλα τα λεφτα.φετος;ποσο λετε να τον κατεβασαν τον μισθο;
δηλαδη μου λες οτι το μισθολογιο των εκπαιδευτικων ισχυει και για τους αναπληρωτες;αξιζει με τοσα λεφτα να παμε σε μια αλλη πολη ή νησι;και σκεψου οτι δεν μετραει και η φετινη προυπηρεσια.τι να πω.