0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: phni στις Οκτωβρίου 26, 2011, 01:57:25 pmαπο προεδρο της ελτεε.ελπιζω να μην γινειTι είναι η ελτεε?
απο προεδρο της ελτεε.ελπιζω να μην γινει
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 26, 2011, 01:59:00 pmΠαράθεση από: phni στις Οκτωβρίου 26, 2011, 01:57:25 pmαπο προεδρο της ελτεε.ελπιζω να μην γινειTι είναι η ελτεε?αντι της ελμε υπαρχει για την τεχνικη εκπαιδευση η ελτεε
Παράθεση από: phni στις Οκτωβρίου 26, 2011, 10:42:43 amμεχρι τελος βδομαδας λενε θα καλεσουν με καθε επιφυλαξη βεβαια και κατι ασχημο σκεφτονται να παρουν μειωμενου ωραριου και οχι ακωΑυτό για ΑΜΩ από που το έμαθες;
μεχρι τελος βδομαδας λενε θα καλεσουν με καθε επιφυλαξη βεβαια και κατι ασχημο σκεφτονται να παρουν μειωμενου ωραριου και οχι ακω
Tι είναι η ελτεε?
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 26, 2011, 01:59:00 pmTι είναι η ελτεε?Συμπληρώνω: Ένωση Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής ΕκπαίδευσηςΜία από αυτές ανά την Ελλάδα: http://eltee-her.blogspot.com/
Γεια σας κ από μένα κ γω πριν λίγο πήρα στο υπουργείο το σήκωσε μια ευγενέστατη κυρία η οποία μου είπε ότι αναπληρωτές τεχνικών ειδικοτήτων το πιο πιθανό αύριο, αλλά δυστυχώς δεν ήξερε να μου πει τίποτα για το ποιες ειδικότητες κ το ποιες περιοχές. Άντε παιδιά καλή επιτυχία
Παιδιά έβαλα κ την κολλητή μου κ πήρε να το διασταυρώσουμε, ακριβώς το ίδιο της απάντησαν να παρακολουθούμε το διαδίκτυο, γιατί ετοιμάζονται να τα βγάλουν μέχρι αύριο.