0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 26, 2011, 03:55:35 pmΠαιδιά έβαλα κ την κολλητή μου κ πήρε να το διασταυρώσουμε, ακριβώς το ίδιο της απάντησαν να παρακολουθούμε το διαδίκτυο, γιατί ετοιμάζονται να τα βγάλουν μέχρι αύριο. Ελπίζω μόνο να είναι όλες οι ειδικότητες να τελειώνουμε.
Παιδιά έβαλα κ την κολλητή μου κ πήρε να το διασταυρώσουμε, ακριβώς το ίδιο της απάντησαν να παρακολουθούμε το διαδίκτυο, γιατί ετοιμάζονται να τα βγάλουν μέχρι αύριο.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 26, 2011, 04:10:00 pmΠαράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 26, 2011, 03:55:35 pmΠαιδιά έβαλα κ την κολλητή μου κ πήρε να το διασταυρώσουμε, ακριβώς το ίδιο της απάντησαν να παρακολουθούμε το διαδίκτυο, γιατί ετοιμάζονται να τα βγάλουν μέχρι αύριο. Ελπίζω μόνο να είναι όλες οι ειδικότητες να τελειώνουμε. δεν ειναι ολες οι τεχνικες ειδικοτητες. Σιγουρα ειναι οι ΠΕ 17 . Αυτο εμαθα μεχρι στιγμης. Αλλα παλι το λεω δεν ειναι ολες ειναι μερικες
Τουλάχιστον δεν τα βγάζουν να πάρουμε την κρυάδα, μάλλον για αύριο πάνε αφου δεν βγήκαν μέχρι τώρα
Παιδια για ΠΕ 1703 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥς 51 και 5 σιβιτανιδειος ετσι μου ειπε ο συναδερφος απο το υπουργειο
Παράθεση από: paralia1978 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 05:31:24 pmΠαιδια για ΠΕ 1703 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥς 51 και 5 σιβιτανιδειος ετσι μου ειπε ο συναδερφος απο το υπουργειοΑυτοί είναι πολλοί ή λίγοι;
Καλημέρα στη παρέα μετά από πολύ καιρό…Συμπεριλαμβάνοντας όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα προσλήψεων – φετινών αποχωρήσεων και δεχόμενος ότι η ίδια λογική του υπουργείου θα εξακολουθήσει περαιτέρω, … περιμένω για α φάση τουλάχιστον:ΠΕ1702: 71 +/- 5 αναπληρωτέςΠΕ1703: 56 +/-4 αναπληρωτέςΤα νούμερα μη με ρωτήσετε πως τα έβγαλα. Έχω χρησιμοποιήσει κατανομές Gauss και λογικές παραδοχές.
Παράθεση από: porcupinetree στις Οκτωβρίου 16, 2011, 11:43:53 amΚαλημέρα στη παρέα μετά από πολύ καιρό…Συμπεριλαμβάνοντας όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα προσλήψεων – φετινών αποχωρήσεων και δεχόμενος ότι η ίδια λογική του υπουργείου θα εξακολουθήσει περαιτέρω, … περιμένω για α φάση τουλάχιστον:ΠΕ1702: 71 +/- 5 αναπληρωτέςΠΕ1703: 56 +/-4 αναπληρωτέςΤα νούμερα μη με ρωτήσετε πως τα έβγαλα. Έχω χρησιμοποιήσει κατανομές Gauss και λογικές παραδοχές. Καλά πάμε για 71 +/- 5 αναπληρωτές ΠΕ1702...