0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια μια ερωτηση.αν καποιος ειναι με πληρες ωραριο ωρομισθιοσ στα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ και επιλεγη απο το Υπ.Παιδειας ως Αναπληρωτης Κανωνικου ωραριου, εχει την δυνατοτητα να διατηρησει και τη θεση του στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ?- αν αρνηθει να παει ΑΚΩ στο Υπ.Παιδειας, εχει κυρωσεις?- το ιδιο ισχυει αν τον επιλεξουν ως Αναπληρωτη μειωμενου ωραριου?ευχαριστω.
10 άτομα οι γεωπόνοι, μείναμε και τυπικά άνεργοι πλέον.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 27, 2011, 10:42:06 am10 άτομα οι γεωπόνοι, μείναμε και τυπικά άνεργοι πλέον.Μίλησες με το υπουργείο και έμαθες τον αριθμό των γεωπόνων?Δεν το σηκώνουν, παίρνω, ξαναπαίρνω...Για τους ΠΕ18 μάθατε τίποτα?
Πήρα στο υπουργείο και μου απάντησαν θετικά ότι σήμερα πρόκειται να ανακοινώσουν Α' Φάση με προσλήψεις αναπληρωτων τεχνικών ειδικοτήτων."Θα ενημερωθείτε μέσω internet" μου είπαν.Στην αναμονή για λίγο ακόμα.Ευχομαι τα καλύτερα για όλους μας!!
Παράθεση από: glianna στις Οκτωβρίου 27, 2011, 11:43:14 amΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 27, 2011, 10:42:06 am10 άτομα οι γεωπόνοι, μείναμε και τυπικά άνεργοι πλέον.Μίλησες με το υπουργείο και έμαθες τον αριθμό των γεωπόνων?Δεν το σηκώνουν, παίρνω, ξαναπαίρνω...Για τους ΠΕ18 μάθατε τίποτα?Ναι, με το Υπουργείο μίλησα. Καταλαβαίνω ότι σε όλες τις ειδικότητες υπάρχει μείωση φέτος, απλά σε εμάς έφτασε το 70%. Απορώ του χρόνου με τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ τι θα κάνουν πια; Θα διώχνουν και μόνιμους;
Παράθεση από: Alpennas στις Οκτωβρίου 27, 2011, 11:48:15 amΠήρα στο υπουργείο και μου απάντησαν θετικά ότι σήμερα πρόκειται να ανακοινώσουν Α' Φάση με προσλήψεις αναπληρωτων τεχνικών ειδικοτήτων."Θα ενημερωθείτε μέσω internet" μου είπαν.Στην αναμονή για λίγο ακόμα.Ευχομαι τα καλύτερα για όλους μας!!Ρώτησες συγκεκριμένα για κάποια ειδικότητα?Μηπως έμαθες εαν θα βγουν για τους ΠΕ18?
Παράθεση από: glianna στις Οκτωβρίου 27, 2011, 11:53:15 amΠαράθεση από: Alpennas στις Οκτωβρίου 27, 2011, 11:48:15 amΠήρα στο υπουργείο και μου απάντησαν θετικά ότι σήμερα πρόκειται να ανακοινώσουν Α' Φάση με προσλήψεις αναπληρωτων τεχνικών ειδικοτήτων."Θα ενημερωθείτε μέσω internet" μου είπαν.Στην αναμονή για λίγο ακόμα.Ευχομαι τα καλύτερα για όλους μας!!Ρώτησες συγκεκριμένα για κάποια ειδικότητα?Μηπως έμαθες εαν θα βγουν για τους ΠΕ18?Τι ΠΕ18.....?Για ΠΕ18.18 ρώτησα και μου είπαν οτι θα είναι μέσα στην Α' φάση
Παράθεση από: Alpennas στις Οκτωβρίου 27, 2011, 12:07:24 pmΠαράθεση από: glianna στις Οκτωβρίου 27, 2011, 11:53:15 amΠαράθεση από: Alpennas στις Οκτωβρίου 27, 2011, 11:48:15 amΠήρα στο υπουργείο και μου απάντησαν θετικά ότι σήμερα πρόκειται να ανακοινώσουν Α' Φάση με προσλήψεις αναπληρωτων τεχνικών ειδικοτήτων."Θα ενημερωθείτε μέσω internet" μου είπαν.Στην αναμονή για λίγο ακόμα.Ευχομαι τα καλύτερα για όλους μας!!Ρώτησες συγκεκριμένα για κάποια ειδικότητα?Μηπως έμαθες εαν θα βγουν για τους ΠΕ18?Τι ΠΕ18.....?Για ΠΕ18.18 ρώτησα και μου είπαν οτι θα είναι μέσα στην Α' φάσηΌΧΙ 18.33 είμαι εγώ. Σε ποιό μαρτυριάρικο τηλ πήρες?