0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όποιος κληθεί ως ΑΜΩ μετά μπορεί να διεκδικήσει θέση ΑΚΩ μόνο στην περιοχή που προσλήφθηκε ως ΑΜΩ κι εφόσον υπάρξει μεταγενέστερο κενό και δεν προηγείται στον πίνακα αναπληρωτών άλλος που έχει δηλώσει την συγκεκριμένη περιοχή.Επί της ουσίας πέρσι δεν υπήρξε ούτε μία τέτοια περίπτωση που να είδε το φως της δημοσιότητας.Lasid περσι επιτρεπόταν κάποιος να κληθεί και από τον πίνακα της γενικής και της ειδικής, φέτος όμως όποιος προσλαμβάνεται ως ΑΚΩ από τον ένα πίνακα αυτομάτως διαγράφεται από τον άλλον. Νομίζω ότι μόνο στην περίπτωση ΑΜΩ παραμένουν.
Παράθεση από: rozy4 στις Οκτωβρίου 27, 2011, 03:50:43 pmόποιος κληθεί ως ΑΜΩ μετά μπορεί να διεκδικήσει θέση ΑΚΩ μόνο στην περιοχή που προσλήφθηκε ως ΑΜΩ κι εφόσον υπάρξει μεταγενέστερο κενό και δεν προηγείται στον πίνακα αναπληρωτών άλλος που έχει δηλώσει την συγκεκριμένη περιοχή.Επί της ουσίας πέρσι δεν υπήρξε ούτε μία τέτοια περίπτωση που να είδε το φως της δημοσιότητας.Lasid περσι επιτρεπόταν κάποιος να κληθεί και από τον πίνακα της γενικής και της ειδικής, φέτος όμως όποιος προσλαμβάνεται ως ΑΚΩ από τον ένα πίνακα αυτομάτως διαγράφεται από τον άλλον. Νομίζω ότι μόνο στην περίπτωση ΑΜΩ παραμένουν.Κι εγώ αυτό που λες είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν ήξερα ότι οι ΑΜΩ παραμένουν στους άλλους πίνακες μήπως και τους καλέσουν ΑΚΩ. Αυτά τα περίπλοκα δεν αφορούν και τόσο πολύ ηλεκτρολόγους και μηχανολόγους.Αλλά χρειάζεται να τα ξέρουν πληροφορικοί και ξενόγλωσσοι που διδάσκουν και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια, άντε και οι βασικές ειδικότητες που προσλαμβάνονται κυρίως στην ειδική αγωγή, ΣΔΕ κλπ.Ευχαριστούμε για τη διευκρίνιση Ρόζυ.
ναι Τινάκι.....................Είναι δυο ειδικότητες που πανε πακέτο........................Καλά αποτελέσματα να έχουμε...............
Παιδιά πήρα στο υπουργείο μου είπαν ότι τα έχουν ανεβάσει στο σύστημα, τώρα γιατί δεν τα βλέπουμε εμείς ακόμα δεν ηξεραν να μου απαντήσουν, μου είπαν να περιμένουμε κ θα τα δουμε.
Παράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 27, 2011, 04:38:49 pmΠαιδιά πήρα στο υπουργείο μου είπαν ότι τα έχουν ανεβάσει στο σύστημα, τώρα γιατί δεν τα βλέπουμε εμείς ακόμα δεν ηξεραν να μου απαντήσουν, μου είπαν να περιμένουμε κ θα τα δουμε.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ από τον Μπράτη! Τι γίνεται τελικά? Άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος....
Παράθεση από: giak στις Οκτωβρίου 27, 2011, 04:44:10 pmΠαράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 27, 2011, 04:38:49 pmΠαιδιά πήρα στο υπουργείο μου είπαν ότι τα έχουν ανεβάσει στο σύστημα, τώρα γιατί δεν τα βλέπουμε εμείς ακόμα δεν ηξεραν να μου απαντήσουν, μου είπαν να περιμένουμε κ θα τα δουμε.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ από τον Μπράτη! Τι γίνεται τελικά? Άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος....Μάλλον για την πρωτοβάθμια αναφέρεται αυτός
Παράθεση από: solareng στις Οκτωβρίου 27, 2011, 04:49:13 pmΠαράθεση από: giak στις Οκτωβρίου 27, 2011, 04:44:10 pmΠαράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 27, 2011, 04:38:49 pmΠαιδιά πήρα στο υπουργείο μου είπαν ότι τα έχουν ανεβάσει στο σύστημα, τώρα γιατί δεν τα βλέπουμε εμείς ακόμα δεν ηξεραν να μου απαντήσουν, μου είπαν να περιμένουμε κ θα τα δουμε.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ από τον Μπράτη! Τι γίνεται τελικά? Άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος....Μάλλον για την πρωτοβάθμια αναφέρεται αυτόςΕίναι αυτό η μήπως πέφτει μεγάλο μαγείρεμα πάλι, άκουσα ότι έχει γίνει χαμός με τα βίσματα της σιβιτανιδείου