0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 27, 2011, 05:10:20 pmΔεν ξέρω τι γίνεται κ σε μένα κ σε μια φίλη μου που τους πήρε δεν δίνουν παραπάνω πληροφορίες για το αν ή που πάει ο καθένας μας. Ότι έχει τρέξει το σύστημα ναι είναι σίγουρο, έχει τρέξει από χτες το βράδι, γιατί τα βίσματα έχουν δημιουργήσει χαμό στο υπουργείο από σήμερα το πρωί απ' ότι μου είπαν, άρα ενημερώθηκαν από χτες βραδι το πιο πιθανό.Τι ακριβως εκαναν τα βυσματα που αναφερεις στο υπουργειο?Πηγαν εκει για να διεκδικησουν τι ακριβως?
Δεν ξέρω τι γίνεται κ σε μένα κ σε μια φίλη μου που τους πήρε δεν δίνουν παραπάνω πληροφορίες για το αν ή που πάει ο καθένας μας. Ότι έχει τρέξει το σύστημα ναι είναι σίγουρο, έχει τρέξει από χτες το βράδι, γιατί τα βίσματα έχουν δημιουργήσει χαμό στο υπουργείο από σήμερα το πρωί απ' ότι μου είπαν, άρα ενημερώθηκαν από χτες βραδι το πιο πιθανό.
Συγχαρητήρια σε όσους προσλήφθηκαν και καλή (μας) τοποθέτηση.Ομολογουμένως και αναμφισβήτητα το φετινό πρώτο τρίμηνο στην εκπαίδευση (από Αύγουστο ως και Οκτώβρη) είναι το χειρότερο της μεταπολίτευσης. Λοιπόν… .όσον αφορά τους μηχανολόγους… Λαμβάνοντας υπόψη:Α) ότι ο αριθμός α φάσης ήταν προβλέψιμος
Παιδιά καλή τοποθέτηση.Οσοι Μηχανολόγοι πήγαν στην Α΄
glianna, froski, Lasid, nik29, ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ 1703, Alpennas , porcupintreeΕυχαριστω παιδια glianna, froski, Lasid, nik29, ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ 1703, Alpennas , porcupintree Συγχαρητηρια και απο μενα και καλη μας τοποθετηση.Στους υπολοιπους.......................παιδια θα εχει συντομα
Παράθεση από: tinakipe17 στις Οκτωβρίου 27, 2011, 10:47:25 pmglianna, froski, Lasid, nik29, ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ 1703, Alpennas , porcupintreeΕυχαριστω παιδια glianna, froski, Lasid, nik29, ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ 1703, Alpennas , porcupintree Συγχαρητηρια και απο μενα και καλη μας τοποθετηση.Στους υπολοιπους.......................παιδια θα εχει συντομα