0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σιγουρα και το ταμειο θα μειωθει σε χρηματα....και αν το ακουσατε και εσεις θα αυξηθει το οριο των ενσημων.Ακουσα οτι αντι 125 θα ζητανε απο εδω και περα 150 ενσημα.Αληθευει?
Γι'αυτό ακριβώς λέω Λάζαρε, καλύτερα 600 ευρώ με μία δουλειά στο σπίτι μου, παρά 900 στην άλλη άκρη της Ελλάδας για 8 μήνες. Για διορισμό πια το ξεχνάω ούτως ή άλλως.
Η χώρα έχει ανάγκη από καταρτισμένους τεχνικούς, με γνώσεις γενικής παιδείας, δεξιότητες, ικανότητες, με κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα και με εμπειρία που αποκτάται κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Το Νέο Τεχνολογικό Λύκειο αποτελεί στρατηγικό σχεδιασμό και επένδυση στην παραγωγική και αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας», υπογραμμίζει. Λογια λογια λογιααα.. λογια ψευτικααααααα....
Ευχαριστω για την διευκρινηση.Σημερα το βραδυ που αποφασισα να γραψω παλι εδω στις τεχνικες ειδικοτητες (μια και ειχαμε μερες να ανταλλαξουμε αποψεις ολοι με ολους) ηξερα μεσα μου οτι εσυ θα μου απαντησεις Radius......και εσυ και εγω εδω μεσα απο μια καλη κουβεντα ελπιζουμε.Μπας και μαθουμε καποιο καλο νεο απο καποιο συναδελφο .........αλλα αδικος κοπος.Τα πραγματα ειναι δυσοιωνα για την γενια μας.Και οπως ειπες ....στα καλυτερα μας χρονια βρηκαν να μας κοψουν τα ονειρα και τα φτερα μας.Και μαλιστα στο πιο μορφωμενο του προσωπικο, με πληθος προσοντων.Ενω αν σκεφτεις απο το 80 και μετα που αρχισε να ανθει το δημοσιο...με εναν ντενεκε τυρι γινοντουσαν δημοσιοι υπαλληλοι.Αυτα πληρωνουμε σημερα.
Παράθεση από: tinakipe17 στις Οκτωβρίου 23, 2011, 11:40:04 pmΕυχαριστω για την διευκρινηση.Σημερα το βραδυ που αποφασισα να γραψω παλι εδω στις τεχνικες ειδικοτητες (μια και ειχαμε μερες να ανταλλαξουμε αποψεις ολοι με ολους) ηξερα μεσα μου οτι εσυ θα μου απαντησεις Radius......και εσυ και εγω εδω μεσα απο μια καλη κουβεντα ελπιζουμε.Μπας και μαθουμε καποιο καλο νεο απο καποιο συναδελφο .........αλλα αδικος κοπος.Τα πραγματα ειναι δυσοιωνα για την γενια μας.Και οπως ειπες ....στα καλυτερα μας χρονια βρηκαν να μας κοψουν τα ονειρα και τα φτερα μας.Και μαλιστα στο πιο μορφωμενο του προσωπικο, με πληθος προσοντων.Ενω αν σκεφτεις απο το 80 και μετα που αρχισε να ανθει το δημοσιο...με εναν ντενεκε τυρι γινοντουσαν δημοσιοι υπαλληλοι.Αυτα πληρωνουμε σημερα.αυτο που θα πω ειναι βαρη αλλα ειναι και αληθινο. Μας κυβερναει η επαναστατικη γενια του πολυτεχνιου . Αυτη που μας εμαθαν οτι πολεμησαν για την ελευθερια. Τελικα πολεμησαν και πολεμανε για την ελευθερια αλλα οχι του λαου αλλα την δικη τους. Τελικα αυτη η γενια μας χαντακωσε οχι απο το ειδος της ελευθεριας της αλλα απο την πιστη της οτι ολα απο εκεινο το χρονικο σημειο και μετα θα ηταν ελευθερα. Ελευθερα διοριζοσουνα , ελευθερα χαριζαν δανεικα στον λαο ( 1980-1987 ) , ελευθερα εδιναν πλαστικες ελπιδες στον λαο... Τωρα ειμαστε στην αλλη ακρη. Ειμαστε λαος χωρις κοκκινες γραμμες λογω ταπεραμεντου, ειμαστε γλετζεδες, ειμαστε πολυ καλοι επιστημονες , γιατροι , δικηγοροι. Ενα πραγμα δεν ειμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ