0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παλι Ανανεώθηκαν οι πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων 2011-2012 .Και παλι εγω δεν βλεπω καμια ανανεωση .
Πολύ φοβάμαι πλεον ότι αν μέχρι 15 Νοεμβρίου δεν γνωρίζει τίποτα το Υπουργείο για προσλήψεις αναπληρωτών τεχνικών ειδικοτήτων, τότε κατά πάσα πιθανότητα τα κενά είναι πολύ λίγα. Αυτά εγώ συμπεραίνω. Πλεον δεν αξίζει μία, μιας και για το υπουργείο από ότι φαίνεται είμαστε ο αντιπαθέστατος κλάδος.Άλλωστε ένας οιωνός που εμένα με προβληματίζει είναι οι μειωμένες προσλήψεις κομμωτών που έγιναν. Ήταν μειωμένες κατά 60% σε σχέση με πέρυσι. Και φανταστείτε ότι όλες οι δευτεροβάθμιες έδιναν κενά κομμωτών. Εύχομαι να μην ισχύει το ίδιο και για τις άλλες ειδικότητες.όταν μάλιστα σου λένε και απο το Υπουργείο θα είναι μειωμένες οι προσλήψεις...Αν είναι να τελιώνουμε με το παραμυθάκι αυτό από φέτος, αρκετά τράβηξε το αστείο
Εντάξει ρε παιδιά Δεκέμβρη Δεκέμβρη τι να κάνουμε, ας μας το πουν όμως καθαρά να μη λιώνουμε πάνω από τον υπολογιστή κ να μη μας τρώει η αγωνία κάθε μέρα
Παράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 25, 2011, 10:12:22 amΕντάξει ρε παιδιά Δεκέμβρη Δεκέμβρη τι να κάνουμε, ας μας το πουν όμως καθαρά να μη λιώνουμε πάνω από τον υπολογιστή κ να μη μας τρώει η αγωνία κάθε μέρα Αν μας πάρουν Δεκέμβριο δεν δικαιούμαστε καν επίδομα ανεργίας το καλοκαίρι, δεν φτάνουν τα ένσημα πια. Επίσης να σου θυμίσω ότι οι συναδελφοί σου στην ειδική αγωγή δουλεύουν ήδη από τα μέσα Σεπτέμβρη και μαζεύουν προυπηρεσία για τον πίνακα διορισμών, όταν αυτός θα ξανανοίξει.