0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Εν όψη της συγκέντρωσης των δικαιολογητικών για τον διορισμό θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου διευκρινίσει κάτι. Εχω καποια λίγα ένσημα στο δημόσιο πριν την 1/01/2011. Για την ακρίβεια, περιπου ένσημα τριών μηνών που αφορούν στο τελευταίο τριμήνου του 2010, αλλά κ αρκετά πριν το 2010 τα οποία όμως προερχονται από Συμβάσεις Έργου κατά τις οποίες είχα μπλοκ παροχης υπηρεσιών δλδ ΟΑΕΕ. Μπορώ στην Υ. Δ που μας δίνουν από τη πρωτοβάθμια να επιλέξω ασφάλιση δημόσιου;Γνωρίζετε κάποιον εργατολογο που θα μπορουσα να απευθυνθώ;Ευχαριστώ
Μπορεις συναδελφε φυσικα να το επιλεξεις 100%. Θα χρειαστει να ενημερωσεις και τον εφκα φυσικα αφοτου πραγματοποιηθει η 1η μισθοδοσια σου.
Συνάδελφοι απο ποιά ημερομηνία και πριν πρέπει να έχεις ένσημα στην εκπαίδευση για να μπορείς να έχεις δικαίωμα επιλογής; Υπάρχει και όριο αριθμού ενσήμων;
Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα ένσημα που έχω στον ΟΑΕΕ(ΤΕ
Η ημερομηνία είναι η 1/01/2011 και δεν υπάρχει όριο ενσήμων.Η αλήθεια είναι ότι πλέον όλους τους εντάσσουν στο Δημόσιο. Όσοι θέλουν να παραμείνουν στο ΙΚΑ κάνουν αίτηση για αυτό.Αν διαβάσετε τα προηγούμενα μηνύματα θα δείτε λεπτομέρειες...
Είσαι σίγουρος; Εγώ που διορίστηκα το 21 χωρίς να κάνω τίποτα εξακολουθώ να είμαι ΙΚΑ. Εγώ νομίζω το αντίθετο. Ότι όσοι θέλουν δημόσιο κάνουν αίτηση.
Αν διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ πέρυσι και πρόπερσι υπάρχει συνάδελφος που τα εξηγεί όλα πολύ εμπεριστατωμένα.
Δεν διαφωνώ. Απλώς λέω ότι εγω προσωπικά χωρίς να κάνω τίποτα παρέμεινα ΙΚΑ.
Ναι, το 2021. Η αλλαγή στη διαδικασία πρέπει να έγινε μετά.