0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το delf των γαλλικών στο μεταφράζουν στο γαλλικό ινστιτούτο Θεσσαλονίκης με 20 ευρώ. Στο επικυρώνουν με 3 ευρώ αλλά πας και στο ΚΕΠ και στο κάνουν δωρεάν.Το proficiency του michigan ξέρει κανείς πόσο;Πρέπει να τρέχω στην Φράγκων και στην Λεωφόρο Στρατού για τις μεταφράσεις;Χώρια τα 50 ευρώ για την αίτηση. Θέλω χαλαρά 100 ευρώ για να κάνω τα χαρτιά μου, κι άμα με πάρουν κιόλας.Με 35,26 στην περσινή κατάταξη αν έκανα τα χαρτιά μου θα ήμουν 40η και στην ειδικότητα μου πήραν 35.Άραγε αξίζει τον κόπο;
Καλά ας βγει πρώτα η προκήρυξη, διότι δεν την βλέπω να έρχεται σύντομα. όπως πολύ σωστά έλεγα σε προηγούμενα posts "μην περιμένετε ΕΠΠΑΙΚ αμα δεν δείτε προκήρυξη πρώτα για επιστημονικούς συνεργάτες" (ευτυχώς βγήκε), συνεχίζοντας τον συλλογισμό μου θέλω να πω: Τα θετικά είναι: επίσημα από την ΑΣΠΑΙΤΕ θα λειτουργήσει και το παράρτημα στη Ρόδο φέτος, όπως μπορεί να δει κανείς στην προκήρυξη επιστημονικών συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ίσως να είναι και αυξημένες οι θέσεις σε σχέση με πέρυσι ή τέλοσπάντων στα ίδια επίπεδα. Αυτό βέβαια εφόσον δεχτούν αιτήσεις από συνεργάτες για αυτό το παράρτημα προκειμένου να διδάξουν.Τις προηγούμενες χρονιές έβγαινε η προκήρυξη για τους συνεργάτες και ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ Ε
Για ποια ειδικότητα μιλάς για να απαντήσω αμα ξέρω τι είδους ανταγωνισμό έχει;
Παράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 12, 2012, 05:03:01 pmΓια ποια ειδικότητα μιλάς για να απαντήσω αμα ξέρω τι είδους ανταγωνισμό έχει;Είμαι ΠΕ14.05
Παράθεση από: serenata στις Ιουλίου 13, 2012, 02:04:32 pmΠαράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 12, 2012, 05:03:01 pmΓια ποια ειδικότητα μιλάς για να απαντήσω αμα ξέρω τι είδους ανταγωνισμό έχει;Είμαι ΠΕ14.05Α welcome to the club. Η ειδικότητα αυτή έχει το μεγαλύτερο ανταγωνισμό μαζί με τους δικηγόρους αν δεν κάνω λάθος. όλοι με phd λες και θα πάνε στο harvard να διδάξουν. Τελοσπάντων θέλεις αρκετά μόρια και τουλάχιστον μεταπτυχιακό, 1ξένη γλώσσα σε άριστο επίπεδο