0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ πάντως έμαθα από μέσα, απο γνωστό μου που εργαζεται εκει, πως δεν περνάω πουθενά, εννοώ σε καμία πόλη (και τις είχα βαλει όλες). Είμαι ΠΕ19 και ειχα 32 μόρια. οπότε καταλαβαίνετε ότι όσοι είναι ΠΕ19 με λιγότερα απο 32 δεν περνανε κάπου.Αρκετα με την κοροιδία και το μονοπώλειο της ΑΣΠΑΙΤΕ. Μάλλον ας το θέω καλύτερα, αρκετά με την κοροιδία γενικά στο χώρο της εκπαίδευσης, ενα χωρο χωρις μελλον....ας το παρουμε απόφαση, εγω προσπάθω να συμβιβαστώμε την ιδέα σιγά σιγά
Παράθεση από: kostakis7 στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:46:53 pmεγώ πάντως έμαθα από μέσα, απο γνωστό μου που εργαζεται εκει, πως δεν περνάω πουθενά, εννοώ σε καμία πόλη (και τις είχα βαλει όλες). Είμαι ΠΕ19 και ειχα 32 μόρια. οπότε καταλαβαίνετε ότι όσοι είναι ΠΕ19 με λιγότερα απο 32 δεν περνανε κάπου.Αρκετα με την κοροιδία και το μονοπώλειο της ΑΣΠΑΙΤΕ. Μάλλον ας το θέω καλύτερα, αρκετά με την κοροιδία γενικά στο χώρο της εκπαίδευσης, ενα χωρο χωρις μελλον....ας το παρουμε απόφαση, εγω προσπάθω να συμβιβαστώμε την ιδέα σιγά σιγά32 μόρια? δλδ πτυχίο + μεταπτυχιακό +ξ γλώσσα κ είσαι έξω?
Παράθεση από: fzappa στις Οκτωβρίου 07, 2011, 01:05:22 amΠαράθεση από: kostakis7 στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:46:53 pmεγώ πάντως έμαθα από μέσα, απο γνωστό μου που εργαζεται εκει, πως δεν περνάω πουθενά, εννοώ σε καμία πόλη (και τις είχα βαλει όλες). Είμαι ΠΕ19 και ειχα 32 μόρια. οπότε καταλαβαίνετε ότι όσοι είναι ΠΕ19 με λιγότερα απο 32 δεν περνανε κάπου.Αρκετα με την κοροιδία και το μονοπώλειο της ΑΣΠΑΙΤΕ. Μάλλον ας το θέω καλύτερα, αρκετά με την κοροιδία γενικά στο χώρο της εκπαίδευσης, ενα χωρο χωρις μελλον....ας το παρουμε απόφαση, εγω προσπάθω να συμβιβαστώμε την ιδέα σιγά σιγά32 μόρια? δλδ πτυχίο + μεταπτυχιακό +ξ γλώσσα κ είσαι έξω?Για ΠΕ19 δεν αρκούν αυτά... Όπως νομίζω και για τους οικονομολόγους. Τεράστιος ο ανταγωνισμός.
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι πλέον η χρησιμότητα τους ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ όταν οι διορισμοί έχουν τελειώσει στην εκπαίδευση....