*

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012  (Αναγνώστηκε 73759 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostakis7

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012
« Απάντηση #238 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 10:46:53 pm »
εγώ πάντως έμαθα από μέσα, απο γνωστό μου που εργαζεται εκει, πως δεν περνάω πουθενά, εννοώ σε καμία πόλη (και τις είχα βαλει όλες). Είμαι ΠΕ19 και ειχα 32 μόρια. οπότε καταλαβαίνετε ότι όσοι είναι ΠΕ19 με λιγότερα απο 32 δεν περνανε κάπου.
Αρκετα με την κοροιδία και το μονοπώλειο της ΑΣΠΑΙΤΕ. Μάλλον ας το θέω καλύτερα, αρκετά με την κοροιδία γενικά στο χώρο της εκπαίδευσης, ενα χωρο χωρις μελλον....ας το παρουμε απόφαση, εγω προσπάθω να συμβιβαστώμε την ιδέα σιγά σιγά

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:52:17 »

Αποσυνδεδεμένος fzappa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω τη μουσική
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:05:22 am »
εγώ πάντως έμαθα από μέσα, απο γνωστό μου που εργαζεται εκει, πως δεν περνάω πουθενά, εννοώ σε καμία πόλη (και τις είχα βαλει όλες). Είμαι ΠΕ19 και ειχα 32 μόρια. οπότε καταλαβαίνετε ότι όσοι είναι ΠΕ19 με λιγότερα απο 32 δεν περνανε κάπου.
Αρκετα με την κοροιδία και το μονοπώλειο της ΑΣΠΑΙΤΕ. Μάλλον ας το θέω καλύτερα, αρκετά με την κοροιδία γενικά στο χώρο της εκπαίδευσης, ενα χωρο χωρις μελλον....ας το παρουμε απόφαση, εγω προσπάθω να συμβιβαστώμε την ιδέα σιγά σιγά

32 μόρια? δλδ πτυχίο + μεταπτυχιακό +ξ γλώσσα κ είσαι έξω?
Frank Zappa
Remember, information is not knowledge; knowledge is not wisdom; wisdom is not truth; truth is not beauty; beauty is not love; love is not music; music is the best.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:08:07 am »

Για ΠΕ19 δεν αρκούν αυτά... Όπως νομίζω και για τους οικονομολόγους. Τεράστιος ο ανταγωνισμός.

Αποσυνδεδεμένος fzappa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω τη μουσική
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:52:44 am »

Για ΠΕ19 δεν αρκούν αυτά... Όπως νομίζω και για τους οικονομολόγους. Τεράστιος ο ανταγωνισμός.
γράψε λάθος....
Frank Zappa
Remember, information is not knowledge; knowledge is not wisdom; wisdom is not truth; truth is not beauty; beauty is not love; love is not music; music is the best.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:52:17 »

Αποσυνδεδεμένος alexlion

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 09:21:46 am »
Καλά ακόμα με την ασπαίτε ασχολείστε?Δεν γνωρίζετε οτι κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση αλλάζει και η προκήρυξη?Στο τέλος επιλέγονται άτομα που μόνο σχέση με την εκπαίδευση δεν έχουν!Να μην αναφέρω και άλλα...Αλήθεια το 50ευρω που δίνουμε γιατί να μην επιστρέφεται σε όσους δεν είναι επιτυχόντες?50ευρώ απο τον καθένα μας ξέρετε πόσα μαζεύουν εκει μέσα?Πρώτη φορά βλέπω σχολή με τόσο μεγάλο παράβολο!!!!

Αποσυνδεδεμένος eleni80

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 10:07:41 am »
Καλά έκανα και ΔΕΝ έκανα αίτηση εφέτος!! Γλύτωσα το 50άρικο!!
Μόλις είδα ότι το άλλαξαν ώστε να κάνεις αίτηση σε όλες τις πολεις έιπα τέλος για εμάς. Και δεν πρόκειται βέβαια να κάνω 2η ξένη γλώσσα μόνο και μόνο για να περάσω σε ένα ΤΕΙ για μια βεβαίωση κιολας!
Ετσι και αλλιώς το babysitting ποτε δεν μου άρεσε, για το 20ωρο, την μονιμότητα, και τις 4μηνες διακοπές την θέλω την εκπαίδευση!!!

Ετσι τα λέω ωμά, όπως ωμά μας έχουν συμπεριφερθεί
ΠΕ20 περιμενοντας τον ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος penro

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 10:09:52 am »
ε τοτε εχουν βγει τα αποτελεσματα... αν καποιος μπορεσε να μαθει, το σιγουρο ειναι οτι τα αποτελεσματα εχουν βγει και απλα  "παίρνουν την τελευταία βραση αυτη τη βδομαδα"

Αποσυνδεδεμένος penro

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 10:57:24 am »

συμπερασμα...στην ειδικοτητα σου ολοι δηλωσαν ολες τις πολεις .Οποτε λογικα, η βαση διαμορφωθηκε πολυ διαφορετικα. Υπολογισε δλδ χοντρικα οτι  οσοι περσινοι σε ολες τις πολεις σε ξεπερνουσαν βαθμολογικα. φετος επρεπε να μπουν πριν απο εσενα στις θεσεις του ΕΠΠΑΙΚ πανελλαδικα....!

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #246 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 11:29:12 am »
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι πλέον η χρησιμότητα τους ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ όταν οι διορισμοί έχουν τελειώσει στην εκπαίδευση και οι προσλήψεις ανπληρωτών έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση να μειωθούν στους 3.000 του χρόνου (μην ελπίζετε φιλόλογοι και μαθηματικοί θα είναι και αυτοί);

Αποσυνδεδεμένος eleni80

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 11:53:27 am »
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι πλέον η χρησιμότητα τους ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ όταν οι διορισμοί έχουν τελειώσει στην εκπαίδευση....

Για την ακρίβεια οι διορισμοί έχουν τελειώσει σε όλο το ΔΗΜΟΣΙΟ, εκτός και εάν είσαι................
ΠΕ20 περιμενοντας τον ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος foinix

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Να γεννηθεί η ελπίς!
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 05:14:37 pm »
;;;;;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 05:30:36 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2011, 05:33:07 pm από le »

Αποσυνδεδεμένος JohnyWalker

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 05:58:54 pm »
Το έχουμε πει ρε παιδιά όσοι δεν έχετε διδακτορικό, δεν μπορείτε να καταλάβετε τα υψηλά νοήματα των φιλοσοφικών μαθημάτων του ανώτατου σε δείκτη νοημοσύνης προγράμματος του ΕΠΠΑΙΚ. Τι να κάνουμε για την ΑΣΠΑΙΤΕ είστε λίγοι και ως εκπαιδευτικοί και ως προς τα προσόντα. Για την ΑΣΠΑΙΤΕ είστε λίγοι μιας και όσοι είχατ επιτυχίες στον ΑΣΕΠ δεν μετράνε, και ας δώσατε και ας είχατε έστω μια πρώτη επαφή με βιβλία παιδαγωγικών.

Είστε λίγοι μπροστά στο εν λόγω πρόγραμμα μιας και κατά την διάρκεια των σπουδών σας θα χρειαστεί να ψάξετε βοβλιογραφία στα κινέζικα, ισπανικά, ιταλικά διότι σε αυτές τις γλώσσες δημσιεύονται πλεον οι παιδαγωγικές εργασίες, για αυτό άλλωστε πρέπει υποχρεωτικά να ξέρεις 2 γλώσσες άπταιστα

Πάρτε το χαμπάρι δεν είστε ικανοί για την παρακολούθηση του προγράμματος και ας έχετε προυπηρεσία κάποιοι από εσάς 1-2 διδακτικά έτη και περισσότερα

Αλλά αυτά πείτε τα στο Υπουργείο και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν το νομοσχέδιο περί παιδαγωγική επάρκειας, επειδή απλά θέλουν να σκάσει η Διαμαντοπούλου (και καλά ως αντίποινα δεν εφαρμόζω τίποτα).

"Αμα τα πάρω και πάρω φόρα και σας βρω στη κατηφόρα.....!!!!!!!!!" (το τραγούδι αν δεν κάνω λάθος από τα κίτρινα ποδήλατα) [με πολλή αγάπη σε σημείο αηδίας το αφιερώνω σε όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτή την πρωτοφανή κατάσταση :o :o :o :o :o :o :o

άντε μην το συνεχίσω άλλο....
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2011, 06:26:52 pm από JohnyWalker »

Αποσυνδεδεμένος kostakis7

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 06:43:01 pm »
δεν φταιει η ΑΣΠΑΙΤΕ ρε παιδιά, δεν φταιει το συγκεκριμένο ΤΕΙ. φταιμε εμεις που ψαχνουμε για παιδαγωγικη επαρκεια μετα το τριπακι που μας εβαλε η Διαμαντω. Σε λίγο θα εχει εκπαιδετικους με περισσότερα πτυχια απο εχει φανταστεί το νουμερο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)