0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το λες ως εκτίμηση ή έχεις πάρει τηλέφωνο και έχεις πληροφορίες;
Παράθεση από: foibos81 στις Μαΐου 16, 2012, 11:30:04 pmΑυτό το λες ως εκτίμηση ή έχεις πάρει τηλέφωνο και έχεις πληροφορίες;Συνήθως έτσι γίνεται, μη σου πω και Ιούλιο που έπιασε πέρυσι
ότι αναμένετε μέσα στην εβδομάδα να βγει η προκήρυξη για το εππαικ 2012-2013
Έχω πτυχίο α.τ.ε.ι Νοσηλευτικής και τα μόρια που συγκεντρώνω είναι 27.60. Αναμένω την προκύρηξη και σκέφτομαι να κάνω αίτηση για το πρόγραμμα του εππαικ,,, να δοκιμάσω την τύχη μου βρε αδερφέ.! Για να δώσει κάποιος στον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών του ασεπ θα πρέπει να έχει επάρκεια διδασκαλίας ή μπορει να δώσει οποιοσδήποτε κλάδος που έχει δικαίωμα να διδάξει στην δευτεροβάθμια(όπως ο δικός μου) Έχω κάνει μια μικρή έρευνα όμως δεν είμαι σίγουρη. Αυτό που με προβληματίζει είναι άν αξίζει να περιμένω ως το 2014-15 που 8α γίνει ο μεθεπόμενος διαγωνισμός των εκπαιδευτικών(γτ λογικά σε αυτόν που 8α γίνει τώρα δεν θα μπορώ να πάρω μέρος εαν τελικά επιλεγώ) ή να ασχοληθώ με ένα μεταπτυχιακό του τομέα μου και να στραφώ σε άλλες κατευθύνσεις εκτός εκπαίδευσης. Και μια τελευταία ερωτησούλα.... .. το πτυχίο αυτό του εππαικ θεωρείται μεταπτυχιακό?δίνει μόρια? αν δεν καταφέρω να διοριστώ θα μετράει κάπου αλλού ή.........? Με πιέζει και ο χρόνος.. οι διορίες για αιτήσεις στα μεταπτυχιακά λήγουν η μια μετα την άλλη...ειναι η εποχή τέτοια. Δεν βγαίνει και η ρημάδα η προκύρηξη! Ευχαριστω