0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε μπορώ να είμαι στην ΑΣΠΑΙΤΕ και ταυτόχρονα άνεργη στον ΟΑΕΔ;
Παιδια κατι έπαθε η σελιδα της ασπαιτε και δεν μου ανοιγει!!!!! εχει κανεις τα τηλ για μια ερώτηση που θελω σχετικά με τις ενστάσεις?
παιδιά τα μαθήματα στην ασπαιτε είναι κάθε μέρα?
Παράθεση από: serenata στις Οκτωβρίου 16, 2012, 06:25:38 pmΟπότε μπορώ να είμαι στην ΑΣΠΑΙΤΕ και ταυτόχρονα άνεργη στον ΟΑΕΔ;Ο ΟΑΕΔ δεν μπορεί να ξέρει ότι είσαι στην ΑΣΠΑΙΤΕ... Άλλωστε μιλάμε για ένα απλό πιστοποιητικό. Αλίμονο αν σε κάθε πιστοποιητικό που παίρνουμε διαγραφόμαστε από τον ΟΑΕΔ.
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 16, 2012, 09:33:06 pmΠαράθεση από: serenata στις Οκτωβρίου 16, 2012, 06:25:38 pmΟπότε μπορώ να είμαι στην ΑΣΠΑΙΤΕ και ταυτόχρονα άνεργη στον ΟΑΕΔ;Ο ΟΑΕΔ δεν μπορεί να ξέρει ότι είσαι στην ΑΣΠΑΙΤΕ... Άλλωστε μιλάμε για ένα απλό πιστοποιητικό. Αλίμονο αν σε κάθε πιστοποιητικό που παίρνουμε διαγραφόμαστε από τον ΟΑΕΔ.Δεν θα το λεγα απλό πιστοποιητικό. Έτσι, όπως το λες απαξιώνεις πλήρως τον τίτλο που αποδίδει η ΑΣΠΑΙΤΕ και την ίδια τη σχολή.
Δεν παίζει ρόλο η απορρόφηση. Καθαρά θέμα ανταγωνισμού είναι. Πχ στην πληροφορική η απορρόφηση είναι μηδενική εδώ και 7-8 χρόνια. Δεν έχουν διοριστεί ούτε οι διορισταίοι του προηγούμενοι ΑΣΕΠ! Και βλέπεις εδώ και χρόνια ότι οι απόφοιτοι ΑΕΙ πληροφορικής θέλουν οπωσδήποτε μεταπτυχιακό και 2 γλώσσες για να περάσουν κάπου, ενώ οι περισσότεροι απόφοιτοι ΤΕΙ πληροφορικής περνούν ΑΣΠΑΙΤΕ χωρίς μεταπτυχιακό. Και μιλάω για άτομα της ίδιας ειδικότητας που έχουν αντίστοιχη απορρόφηση.
Είναι ένα Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας,με πρόγραμμα σπουδών που διαρκεί σχεδόν 6 μήνες,διοργανώνεται από ένα ΤΕΙ και πέρα από την χρησιμότητά του σε πίνακες-διορισμούς, δεν έχει καμία άλλη ισχύ σαν τίτλος σπουδών... Δηλαδή αν δεν υπήρχε η χρησιμοθηρία,ουδείς θα το επέλεγε για διδακτικούς ή ερευνητικούς λόγους.Όλα τα παραπάνω λοπόν, τουλάχιστον σε εμένα, τεκμηριώνουν την λέξη "απλό" που χρησιμοποίησε ο συνάδελφος.