0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kate87 στις Ιουλίου 14, 2012, 05:51:19 pmΚαλησπέρα παιδιά..Τι εγινε τελικα??βγηκε η προκυρυξη για ΑΣΠΑΙΤΕ??Είμαι Π20 και εχω ενα ξενόγλωσσο πτυχιο (άριστα)..έχω πιθανότητες ή τζαμπα τα λεφτα??τι λέτε??μεταπτυχιακο έχεις? και για ποια πολη ενδιαφέρεσαι?
Καλησπέρα παιδιά..Τι εγινε τελικα??βγηκε η προκυρυξη για ΑΣΠΑΙΤΕ??Είμαι Π20 και εχω ενα ξενόγλωσσο πτυχιο (άριστα)..έχω πιθανότητες ή τζαμπα τα λεφτα??τι λέτε??
Θεωρείτε ότι έχω ελπίδες αν κάνω αίτηση για το πεδίο ΠΕ14 (ως απόφοιτος ΤΕΙ - Φυτικής Παραγωγής)με άριστη επάρκεια μίας ξένης γλώσσας και πιστοποιητικό Η/Υ ; Λέω να δηλώσω Ηράκλειο Κρήτης.
άλλαξε κάπως το σύστημα αξιολόγησεις (δηλώνει νομίζω όλες τις πόλεις) είναι πιο δύσκολα.
Δηλαδή δηλώνεις όλες τις πόλεις και σε όποιο παράρτημα πιάσεις την βάση εισάγεσαι;Και αν ναι, γιατί λες ότι είναι πιο δύσκολα;Πιο δύσκολο δεν είναι να έχεις μόνο μια επιλογή που αν δεν την πετύχεις δεν εισάγεσαι πουθενά;Στην προηγούμενη σελίδα του thread έγραψα το πρωί έναν οδηγό για πτυχίο ξένης γλώσσας.Πήγα σε δικηγόρο και αν και ήταν σωστή η μετάφραση μου είπαν ότι έχουν δικά τους "πρότυπα" και σε 2-3 μέρες θα μου το έχουν έτοιμο.
Απορώ πως είστε τόσο σίγουροι ότι θα ισχύουν τα ίδια. Για όποιον ενδιαφέρεται το τηλέφωνα είναι: 210 2896733 ή 2102896745. Ας κάνει ένα καλό και ας ενημερώσει και εμάς, εγώ έπαιρνα τις προηγούμενες ημέρες
Έχω την εντύπωση πάντως ότι από πέρυσι που άλλαξε κάπως το σύστημα αξιολόγησης (δηλώνει νομίζω όλες τις πόλεις) είναι πιο δύσκολα.