0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: valentino στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 04:30:02 amπάσο δίνουν στο εππαικ της ασπαιτε?όχι, δεν δίνουν.
πάσο δίνουν στο εππαικ της ασπαιτε?
Παράθεση από: Julia_ στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 09:18:31 pmΠαράθεση από: valentino στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 04:30:02 amπάσο δίνουν στο εππαικ της ασπαιτε?όχι, δεν δίνουν.Δίνουνε πάσο στο ΕΠΠΑΙΚ!Αν έχει γίνει κάποια αλλαγή φέτος ας τη μοιραστεί μαζί μας η συνάδελφος, διαφορετικά ας μη παραπληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους.Με καλή διάθεση πάντα!
Υ.Γ.Τι θα λέγατε να ρίξουμε λίγο τους τόνους και να αφήσουμε το thread στην ησυχία του για λίγο καιρό...Αν ήταν στο χέρι μου θα το κλείδωνα μέχρι μέσα Οκτώβρη για να αποφύγουμε και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις αλλά και τα νεύρα που θα προκαλέσει η αναμονή των αποτελεσμάτων.Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού από εμένα.
από ότι κατάλαβα μια χρονιά δίνουν και μια όχι...
Kαι περυσι τα ιδια λεγανε, οποτε μην το δενεις και κομπο.
Γεια σε όλους!!Ας ξαναρχίσουμε τις ερωτήσεις λοιπόν!!Καλό χειμώνα..Όταν λένε ότι τα αποτελέσματα των βαθμολογιών των υποψηφίων θα βγουν την ερχόμενη εβδομάδα αυτό τι ακριβώς σημαίνει?Θα υπάρχει το όνομα του κάθε υποψήφιου και δίπλα τα μόρια που έχει συγκεντρώσει?
ωχ,,,,,,,είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα έβλεπα τα αποτελέσματα Νοέμβρη και αν,,,,,Δεν είναι η τελική κατάταξη και αν περάσω αλλά αν θα μετρήσουν σωστά τα μόρια μου και αν έχω καταθέσει σωστά τα δικαιολογητικά....Ακόμη νομίζω ότι κάτι έγινε και δεν πήγε το συστημένο!!!Οπότε με έναν υπολογισμό λίγο πολύ θα ξέρουμε αν έχουμε περάσει ?
Mου λέει¨Ο κωδικός αντικειμένου δεν είναι έγκυρος.Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών.Έγραψα αυτόν που είναι κάτω αριστερά (BARCODES ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ) γράφει πάνω από τον αριθμό .Να πάθω τώρα το εγκεφαλικό ή δεν έβαλα τον αριθμό που πρέπει?