0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο δικό μου ΠΕ είχαμε περισσότερους από πέρυσι..Είμαι για μία θέση εκτός, με 0,07 διαφορά από τον τελευταίο που εισάγεται.Ελπίζω κάποιος να μην παρακολουθήσει τελικά,αλλά δεν το κόβω..
Παράθεση από: Aris81 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 05:44:15 pmΣτο δικό μου ΠΕ είχαμε περισσότερους από πέρυσι..Είμαι για μία θέση εκτός, με 0,07 διαφορά από τον τελευταίο που εισάγεται.Ελπίζω κάποιος να μην παρακολουθήσει τελικά,αλλά δεν το κόβω..συγγνώμη που ξέρεις ποιος είναι ο τελευταίος που εισάγεται?εδώ ο άλλος έχει δηλώσει όλες τις πόλεις.. εκτός κ αν κυνηγάς την Αθήνα (πάω πάσο)?!?
Παιδιά επιτέλους πέρασα, μετά από 5 χρόνια προσπάθειας............................ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Γνωρίζει κανένας σας πόσους ΠΕ19 και ΠΕ20 θα πάρουν φέτος?
Παράθεση από: Kleioula στις Οκτωβρίου 11, 2012, 11:53:56 pmΓνωρίζει κανένας σας πόσους ΠΕ19 και ΠΕ20 θα πάρουν φέτος?
Δεν έχει σημασία η σειρά προτίμησης. Σημασία έχουν μόνο τα μόρια. Για να εισαχθείς στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνας αρκεί κάποιοι από τους 9 που είναι πάνω από εσένα να αποδεχθούν εισαγωγή σε άλλη πόλη (πράγμα αρκετά πιθανό) ή να μην θελήσουν τελικά να παρακολουθήσουν (λιγότερο πιθανό, αλλά μπορεί να συμβεί λόγω της οικονομικής κατάστασης που ζουμε, που σχεδόν μηδενίζει τους διορισμούς και περιορίζει πολύ τις προσλήψεις αναπληρωτών).Κοινώς οι πιθανότητες να εισαχθείς είναι πολύ μεγάλες.
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 11, 2012, 11:51:06 pmΔεν έχει σημασία η σειρά προτίμησης. Σημασία έχουν μόνο τα μόρια. Για να εισαχθείς στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνας αρκεί κάποιοι από τους 9 που είναι πάνω από εσένα να αποδεχθούν εισαγωγή σε άλλη πόλη (πράγμα αρκετά πιθανό) ή να μην θελήσουν τελικά να παρακολουθήσουν (λιγότερο πιθανό, αλλά μπορεί να συμβεί λόγω της οικονομικής κατάστασης που ζουμε, που σχεδόν μηδενίζει τους διορισμούς και περιορίζει πολύ τις προσλήψεις αναπληρωτών).Κοινώς οι πιθανότητες να εισαχθείς είναι πολύ μεγάλες. εισαι σιγουρος γι αυτο?δηλαδη εχουν τη λιστα με τα μορια απο το μεγαλυτερο στο μικροτερο και τοποθετουν μεχρι να καλυφθει η πρωτη πολη και μετα η δευτερη και παει λεγοντας? αν ειναι ετσι τοτε μπορει να εχω ελπιδες για κατι καλο
Πως γίνεται ρε παιδιά αυτοί που δηλώνουν Θεσσαλονίκη να είναι πάντα πολλοί περισσότεροι από αυτούς που δηλώνουν Αθήνα; Πάνω από εμένα για Θεσσαλονίκη είναι 13 άτομα(παίρνουν 7 συνολικά) ενώ για Αθήνα 9 άτομα (παίρνουν 8 ). Τώρα εγώ που έχω δηλώσει δεύτερη την Αθήνα έχω πιθανότητες ή κάποιος με λιγότερα μόρια αλλά που έχει δηλώσει πρώτη την Αθήνα θα μπει;