0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 12, 2012, 10:16:25 pmΣυνάδελφοι, όπως και περσι, λογικά κάποιοι δεν θα γραφτούν. Αυτοί που είναι οριακά έξω έχουν ελπίδες.πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν οτι δε γίνονται τοποθετήσεις στα κενά.....
Συνάδελφοι, όπως και περσι, λογικά κάποιοι δεν θα γραφτούν. Αυτοί που είναι οριακά έξω έχουν ελπίδες.
αρα μάλλον τα κενά συμπληρώνονται...... οπότε η γραμματέας της ΑΣΠΑΙΤΕ στη Αθήνα δε ξερει τι της γίνεται!!!!!
το Νο54 πρέπει να πάει Πάτρα, γιατί ο
2. Συμπλήρωση κενών θέσεων που ενδεχομένως προκύψουν ανά πόλη, Κλάδο και ειδικότητα από επιτυχόντες που δεν έκαναν εμπρόθεσμα εγ-γραφή, γίνονται μόνο στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους και μόνο μία φορά, ιεραρχικά, ως εξής: a. Από εισαγόμενους, σύμφωνα με την σειρά κατάταξης των υποψηφίων ανά Κλάδο, ειδικότητα και σειρά πόλης προτίμησης, οι οποίοι επιθυ-μούν να μετακινηθούν σε πόλη υψηλότερης προτεραιότητας από αυ-τήν που εισήχθησαν σύμφωνα με την αρχική τους αίτηση. Η επιθυμία τους αυτή θα γνωστοποιηθεί με υπεύθυνη δήλωση που θα υποβληθεί ταυτόχρονα με την εγγραφή τους.Παιδιά καλησπέρα. Καταλαβαίνετε κατι παραπάνω απο αυτό που καταλαβαίνω εγω?Δηλαδή αν κάποιος πέρασε στην τελευταία του επιλογή (πχ Σάπες), μπορεί να μετακινηθεί στην πρώτη του επιλογή ή δεύτερη???
Παράθεση από: LabBook στις Οκτωβρίου 12, 2012, 07:53:13 pmΠαράθεση από: tasnesto στις Οκτωβρίου 12, 2012, 04:05:19 pmΚαλή φοίτηση σε όσους ΠΕ 19 εισάγονται.... έκατσα και έβγαλα τα αποτελέσματα... εγώ ειμαι έξω για μια θέση... τεσπα το εχω συνηθίσει τόσα χρόνια.... ΥΓ. τη λίστα την έβγαλα εγώ με δική μου επεξεργασία των δεδομένων... ισως να υπάρχει κάποιο λάθος: http://www.filefactory.com/file/6dsftd13jlcv/n/_2.xlsxΕυχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου!!! Έκανα έναν έλεγχο για να δω για τη θέση μου κ νομίζω ότι το Νο54 πρέπει να πάει Πάτρα, γιατί ο
Παράθεση από: tasnesto στις Οκτωβρίου 12, 2012, 04:05:19 pmΚαλή φοίτηση σε όσους ΠΕ 19 εισάγονται.... έκατσα και έβγαλα τα αποτελέσματα... εγώ ειμαι έξω για μια θέση... τεσπα το εχω συνηθίσει τόσα χρόνια.... ΥΓ. τη λίστα την έβγαλα εγώ με δική μου επεξεργασία των δεδομένων... ισως να υπάρχει κάποιο λάθος: http://www.filefactory.com/file/6dsftd13jlcv/n/_2.xlsxΕυχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου!!! Έκανα έναν έλεγχο για να δω για τη θέση μου κ νομίζω ότι το Νο54 πρέπει να πάει Πάτρα, γιατί ο
Καλή φοίτηση σε όσους ΠΕ 19 εισάγονται.... έκατσα και έβγαλα τα αποτελέσματα... εγώ ειμαι έξω για μια θέση... τεσπα το εχω συνηθίσει τόσα χρόνια.... ΥΓ. τη λίστα την έβγαλα εγώ με δική μου επεξεργασία των δεδομένων... ισως να υπάρχει κάποιο λάθος: http://www.filefactory.com/file/6dsftd13jlcv/n/_2.xlsx
Παράθεση από: dimitral στις Οκτωβρίου 12, 2012, 11:38:15 pm2. Συμπλήρωση κενών θέσεων που ενδεχομένως προκύψουν ανά πόλη, Κλάδο και ειδικότητα από επιτυχόντες που δεν έκαναν εμπρόθεσμα εγ-γραφή, γίνονται μόνο στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους και μόνο μία φορά, ιεραρχικά, ως εξής: a. Από εισαγόμενους, σύμφωνα με την σειρά κατάταξης των υποψηφίων ανά Κλάδο, ειδικότητα και σειρά πόλης προτίμησης, οι οποίοι επιθυ-μούν να μετακινηθούν σε πόλη υψηλότερης προτεραιότητας από αυ-τήν που εισήχθησαν σύμφωνα με την αρχική τους αίτηση. Η επιθυμία τους αυτή θα γνωστοποιηθεί με υπεύθυνη δήλωση που θα υποβληθεί ταυτόχρονα με την εγγραφή τους.Παιδιά καλησπέρα. Καταλαβαίνετε κατι παραπάνω απο αυτό που καταλαβαίνω εγω?Δηλαδή αν κάποιος πέρασε στην τελευταία του επιλογή (πχ Σάπες), μπορεί να μετακινηθεί στην πρώτη του επιλογή ή δεύτερη???Mάλιστα..Αυτό δεν το είχα προσέξει.Αν έχω καταλάβει καλά,αν ο 5ος επιτυχόντας δεν εγγραφεί,δεν καλείται στη θέση του,δηλαδή απευθείας στην ίδια πόλη επιλαχόντας.Αλλά οι επόμενοι μετά τον 5ο μπορούν να "βελτιώσουν" τη σειρά των πόλεων προτίμησης και όποια κενή θέση,σε όποια πόλη κι αν είναι αυτή μείνει τελικά,εκείνη θα αντιστοιχεί στον επιλαχόντα..Δίκαιο μου φαίνεται.
valentino είσαι όντως ιχθυολόγος;
παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει τελειώσει ασπαιτε πέρυσι θεσσαλονίκη και να έχει κρατήσει τις εργασίες?ευχαριστώ...