0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενδεικτικά ανέφερα την Εκπαιδευτική Έρευνα... Το ίδιο μπορώ να σου πω για όλα τα μαθήματα της ΑΣΠΑΙΤΕ. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έγραψα παραπάνω. Τα γνωρίζω καλά αυτά επειδή έχω ήδη τελειώσει την ΑΣΠΑΙΤΕ και έχω κάνει ήδη ένα χρόνο (2 θεματικές) στο δεύτερο και έχω ξεκινήσει άλλες δύο φέτος. Και επειδή και εγώ έχω τελειώσει ένα αρκετά δύσκολο master στην πληροφορική, απλά δεν έχει καμία σχέση με τα παιδαγωγικά. Συγκρίνοντας τα δύο παιδαγωγικά βλέπω τη χαώδη διαφορά. Μακάρι να μπορούσα να πω το αντίθετο... Δεν θα χρειαζόταν να ξοδέψω και 5.000 ευρώ και τόσο κόπο για να κάνω το σχετικό μεταπτυχιακό που έτσι κι αλλιώς δε μου προσφέρει κανένα τυπικό προσόν.
Παράθεση από: valentino στις Οκτωβρίου 18, 2012, 01:05:33 amΣτη θεσσαλονίκη πόσες φορές την βδομάδα γίνονται μαθήματα στην ΑΣΠΑΙΤΕ; Δύο
Στη θεσσαλονίκη πόσες φορές την βδομάδα γίνονται μαθήματα στην ΑΣΠΑΙΤΕ;
προφανώς και όχι, έχει ήδη απαντηθεί παραπάνω όλοι λένε 4 φορές την εβδομάδα, με εξαίρεση τις επαρχιακές σχολές που μπορεί να το κάνουν κάποιες φορές 3 για διευκόλυνση.
Αν γινόταν το πρόγραμμα σπουδών κανονικότητα, όσο αφορά την διάρκεια του, θα μπορούσε να ήταν ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών. Μην συγκρίνετε την δυσκολία του πτυχίου σας με το επίπεδο της ΑΣΠΑΙΤΕ. Όταν τελείωσα την ΑΣΠΑΙΤΕ, είχα πει ότι θα έπρεπε να ήταν ισότιμο με μεταπτυχιακό. Γιατί να μην είναι; έχει τα πάντα. Η διοίκηση έχει υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει για αναβάθμιση του πιστοποιητικού.
Παράθεση από: serenata στις Οκτωβρίου 18, 2012, 01:07:44 amΠαράθεση από: valentino στις Οκτωβρίου 18, 2012, 01:05:33 amΣτη Θεσσαλονίκη πόσες φορές την εβδομάδα γίνονται μαθήματα στην ασπαιτε; ΔύοΣοβαρά;
Παράθεση από: valentino στις Οκτωβρίου 18, 2012, 01:05:33 amΣτη Θεσσαλονίκη πόσες φορές την εβδομάδα γίνονται μαθήματα στην ασπαιτε; Δύο
Στη Θεσσαλονίκη πόσες φορές την εβδομάδα γίνονται μαθήματα στην ασπαιτε;
valentino είσαι ΤΕΙ φυτικής παραγωγής στους ΠΕ18.12 και έχεις περάσει από τους πρώτους στην θεσσαλονίκη; Έτσι δεν είναι;
απλά κάπου είχες πει ότι είσαι ΠΕ18.12 και κάτι είπε ένας για ιχθυολογία-ιχθυοκαλλιέργειες, εδώ το διάβασα και ότι πέρασες πρώτος στην θεσσαλονίκη. Απλά θέλω να ρωτήσω πόσα μόρια είχε ο τελευταίος.Δεν είσαι δηλαδή στους ΠΕ18.12;