0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MOFO33 στις Οκτωβρίου 20, 2012, 12:00:26 amΣτη σχολή, προσωπικά πάντα, επιδιώκω να μπω για να μάθω 2-3 πράγματα σχετικά με την εκπαίδευση στο αντικείμενο που σπούδασα. Αν μου τα μάθουν σωστά ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα, ούτε θα κάτσω να φιλτράρω 1001 απόψεις από ένα forum σχετικά με το αν γίνονταν σωστά ή όχι τα μαθήματα. Από κει και πέρα δεν είναι αυτοσκοπός ο διορισμός, αλλά η προάσπιση και μεταλαμπάδευση της όποιας γνώσης έχω πάνω στην επιστήμη μου με οποιοδήποτε τρόπο. Ίσως λόγω του ότι ήδη ασκώ το επάγγελμά μου ως ελ. επαγγελματίας να με κάνει να μιλάω εκ του ασφαλούς. Μήπως όμως πρέπει να αποβάλλουμε τα παλαιά στερεότυπα του διορισμού και του βολέματος; Μήπως να βλέπαμε και λίγο το ταξίδι πέρα από την Ιθάκη;Οταν κάποιος εχει πτυχίο, μεταπτυχιακό, 1-2 ξένες γλώσσες, ειναι 30 χρονων και στην ουσία τον συντηρούν οι γονεις του, με συγχωρεις φιλε μου αλλα ειναι λιγο δύσκολο να απολαυσει το ταξίδι.
Στη σχολή, προσωπικά πάντα, επιδιώκω να μπω για να μάθω 2-3 πράγματα σχετικά με την εκπαίδευση στο αντικείμενο που σπούδασα. Αν μου τα μάθουν σωστά ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα, ούτε θα κάτσω να φιλτράρω 1001 απόψεις από ένα forum σχετικά με το αν γίνονταν σωστά ή όχι τα μαθήματα. Από κει και πέρα δεν είναι αυτοσκοπός ο διορισμός, αλλά η προάσπιση και μεταλαμπάδευση της όποιας γνώσης έχω πάνω στην επιστήμη μου με οποιοδήποτε τρόπο. Ίσως λόγω του ότι ήδη ασκώ το επάγγελμά μου ως ελ. επαγγελματίας να με κάνει να μιλάω εκ του ασφαλούς. Μήπως όμως πρέπει να αποβάλλουμε τα παλαιά στερεότυπα του διορισμού και του βολέματος; Μήπως να βλέπαμε και λίγο το ταξίδι πέρα από την Ιθάκη;
Λογικά φέτος θα είχαμε λιγότερες ενστάσεις λόγω μειωμένου αριθμού υποψηφίων. Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος υποβλήθηκαν 137 ενστάσεις. Εβγαλαν τα αποτελεσματα τα οριστικά μαζί με το πρακτικό ενστάσεων 2 εβδομάδες μετά την λήξη των ενστάσεων. Φέτος λογικά την άλλη εβδομάδα θα βγάλουν και τα οριστικά. Το θέμα είναι ότι αν έστειλε κάποιος παρασκευή την ένσταση ακόμα μπορεί να μην παραδόθηκε ΑΣΠΑΙΤΕ, επομένως μάλλον πάμε για την άλλη εβδομάδα.
Aν γίνει αυτό είτε την πάρεις είτε δεν την πάρεις την επάρκεια το ίδιο και το αυτό θα είναι.
Παιδιά μια ερώτηση σε όσους έχουν πάει ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνας: Τι ώρα ξεκινούν τα μαθήματα; δλδ αν κάποιος έχει ολοήμερο και σχολάει 4.15 θα υπάρχει πρόβλημα; Πέρσι ποιες μέρες έκαναν;