0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να πάμε στις πόλεις που περάσαμε για να γραφτούμε; Επειδή λέει μπορούμε και με email να στείλουμε τα έγγραφα κι αμέσως μετά γράφει ότι πρέπει να παραδώσουμε την φωτογραφία με την φυσική μας παρουσία.Οπότε πρέπει οπωσδήποτε να πάμε εκεί;(όποιος από Θεσσαλονίκη περνάει Κομοτηνή και θέλει να πάει με αυτοκίνητο προτείνω να μαζευτούμε άτομα μέσω του φόρουμ ώστε να μοιραστούμε βενζίνες, διόδια κλπ- εγώ είμαι μέσα κι έχω και αυτοκίνητο άμα λάχει )
Παράθεση από: HER2 στις Νοεμβρίου 02, 2012, 12:12:32 pmΠαράθεση από: serenata στις Νοεμβρίου 02, 2012, 01:51:50 amΠρέπει να πάμε στις πόλεις που περάσαμε για να γραφτούμε; Επειδή λέει μπορούμε και με email να στείλουμε τα έγγραφα κι αμέσως μετά γράφει ότι πρέπει να παραδώσουμε την φωτογραφία με την φυσική μας παρουσία.Οπότε πρέπει οπωσδήποτε να πάμε εκεί;(όποιος από Θεσσαλονίκη περνάει Κομοτηνή και θέλει να πάει με αυτοκίνητο προτείνω να μαζευτούμε άτομα μέσω του φόρουμ ώστε να μοιραστούμε βενζίνες, διόδια κλπ- εγώ είμαι μέσα κι έχω και αυτοκίνητο άμα λάχει ) εχεις βρει σπιτι εκει; και εγω θα φοιτησω φετος εκει!Θα περιμένω να με καλέσουν Αθήνα επειδή είμαι πρώτη επιλαχούσα αλλιώς ναι θα πρέπει να ψάξω σπίτι στις Σάπες ή Κομοτηνή κι από ότι μου είπαν είναι πανάκριβα!
Παράθεση από: serenata στις Νοεμβρίου 02, 2012, 01:51:50 amΠρέπει να πάμε στις πόλεις που περάσαμε για να γραφτούμε; Επειδή λέει μπορούμε και με email να στείλουμε τα έγγραφα κι αμέσως μετά γράφει ότι πρέπει να παραδώσουμε την φωτογραφία με την φυσική μας παρουσία.Οπότε πρέπει οπωσδήποτε να πάμε εκεί;(όποιος από Θεσσαλονίκη περνάει Κομοτηνή και θέλει να πάει με αυτοκίνητο προτείνω να μαζευτούμε άτομα μέσω του φόρουμ ώστε να μοιραστούμε βενζίνες, διόδια κλπ- εγώ είμαι μέσα κι έχω και αυτοκίνητο άμα λάχει ) εχεις βρει σπιτι εκει; και εγω θα φοιτησω φετος εκει!
Eγώ να ρωτήσω κάτι: μετά από τις εγγραφές, πότε συνήθως αρχίζουν τα μαθήματα, σε όσους έχουν παρακολουθήσει ΕΠΠΑΙΚ;Tην παράλλη εβδομάδα ή τέλος Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου;Kαλο θα ήταν να το ξέραμε και αυτόΈχει κανείς ρωτήσει κανα τμήμα ώστε να το ξέρουμε και αυτό;
Παράθεση από: foibos81 στις Νοεμβρίου 02, 2012, 03:48:54 pmEγώ να ρωτήσω κάτι: μετά από τις εγγραφές, πότε συνήθως αρχίζουν τα μαθήματα, σε όσους έχουν παρακολουθήσει ΕΠΠΑΙΚ;Tην παράλλη εβδομάδα ή τέλος Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου;Kαλο θα ήταν να το ξέραμε και αυτόΈχει κανείς ρωτήσει κανα τμήμα ώστε να το ξέρουμε και αυτό;μια εβδομαδα μετα περιπου ισως 19 του μηνα