0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλά σκεφτείτε, αν πάω εγώ γραμματεία και πω ξέρετε έχω σοβαρό πρόβλημα, μπορώ να καταθέσω αυτη τη στιγμή 100 ευρώ και το πιστοποιήσω κιόλας, δεν ξέρω πραγματικά, τι μπορεί να ισχύσει
Πάντως με τις περικοπές που έγιναν φέτος θα έπρεπε να είχαν μεριμνήσει έστω και συμβολικά να μείωναν το ποσό.Εγώ αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι ότι δεν κρατάμε τα βιβλία.Μέσα σε 8 μήνες σίγουρα δεν θα μπορούμε να τα διαβάσουμε όλα και εγώ θα ήθελα να τα έχω στην βιβλιοθήκη μου και να ανατρέχω όποτε τα χρειάζομαι.Πιστεύω ότι σε κάποιον εκπαιδευτικό θα είναι απαραίτητα σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.
Παράθεση από: iosifina στις Νοεμβρίου 02, 2012, 08:22:00 pmΠάντως με τις περικοπές που έγιναν φέτος θα έπρεπε να είχαν μεριμνήσει έστω και συμβολικά να μείωναν το ποσό.Εγώ αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι ότι δεν κρατάμε τα βιβλία.Μέσα σε 8 μήνες σίγουρα δεν θα μπορούμε να τα διαβάσουμε όλα και εγώ θα ήθελα να τα έχω στην βιβλιοθήκη μου και να ανατρέχω όποτε τα χρειάζομαι.Πιστεύω ότι σε κάποιον εκπαιδευτικό θα είναι απαραίτητα σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να μη φτάνουν και για όλους τα βιβλία που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη!