0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου για εποικοδομητικές σπουδές και παιδαγωγική επάρκεια σ όσους πέρασαν τα έδωσα ήδη σε προηγούμενο ποστ μου... αυτό είναι αφιερωμένο σε όσους είμαστε μη εισακτέοι Πολλές φορές δε μπορούμε να δούμε εξ αρχής τις θετικές προεκτάσεις μιας αρνητικής εξέλιξης (... και αυτό είναι φυσικό), όμως το φαινόμενο της αλληλουχίας των αλυσιδωτών γεγονότων (εντροπία) μοιραία ξεκινάει και κάτι καλό υπάρχει στην πορεία! Καλή πορεία λοιπόν σ όλους... η αλληλεγγύη είναι το κλειδί για να ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε στους καιρούς αυτούς!
Nαι ρε jack knife χ α λ α ρ α μιλάμε, χαλάρωσε. Back to student life χαλαρα Δεν βλέπεις εμάς που περάσαμε τι χαλαροί είμαστε. Τι θες τώρα να με αγχώσεις βραδυάτικα λέμε;; Live your dream in ASPETE. Πλάκα, πλάκα με 200 ευρώ στην εγγραφή ανοίγεις 2 μπουκάλια σε σκυλάδικο και με μπουμπούκια στην πίστα. Αν τους δώσω 2 πρoσκλήσεις για δωρεάν φιάλη σε σκυλάδικο μπορούν να το δεχτούν αντι το 200 ευρω;; Δεν γουστάρω με τίποτα να μου φύγει έτσι το 200ευρω για μια εγγραφή αυριο.
Θεσσαλονίκη τα μαθήματα ξεκινάνε Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, ώρα 16:00