0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά βρήκα ένα άτομο που εξυπηρετούσε στην εθνική τράπεζα που είναι στην παπαναστασίου στην χαριλάου και τα κατέθεσα τα 200 ευρώ.Έστειλα τα φαξ και μετά έπαιρνα τηλέφωνο για την επιβεβαίωση στις Σάπες- πήρα γύρω στις 7 φορές και κανείς δεν το σήκωνε.Αύριο τελειώνει η αγωνία μας.
Παράθεση από: valentino στις Νοεμβρίου 07, 2012, 10:16:11 pmΠαράθεση από: serenata στις Νοεμβρίου 07, 2012, 02:31:11 pmΤελικά βρήκα ένα άτομο που εξυπηρετούσε στην εθνική τράπεζα που είναι στην παπαναστασίου στην χαριλάου και τα κατέθεσα τα 200 ευρώ.Έστειλα τα φαξ και μετά έπαιρνα τηλέφωνο για την επιβεβαίωση στις Σάπες- πήρα γύρω στις 7 φορές και κανείς δεν το σήκωνε.Αύριο τελειώνει η αγωνία μας.θα φύγεις τελικά..?θα έρχεσαι καθόλου τα σαββατοκύριακα να βλέπεις και τα ερείπια που άφησες..? spam???τι ώρα θα ξέρουμε τα τελικά αποτελέσματα; μεσημέρι ή απόγευμα;δεν μπορώ να κοιμηθώ από το άγχος
Παράθεση από: serenata στις Νοεμβρίου 07, 2012, 02:31:11 pmΤελικά βρήκα ένα άτομο που εξυπηρετούσε στην εθνική τράπεζα που είναι στην παπαναστασίου στην χαριλάου και τα κατέθεσα τα 200 ευρώ.Έστειλα τα φαξ και μετά έπαιρνα τηλέφωνο για την επιβεβαίωση στις Σάπες- πήρα γύρω στις 7 φορές και κανείς δεν το σήκωνε.Αύριο τελειώνει η αγωνία μας.θα φύγεις τελικά..?θα έρχεσαι καθόλου τα σαββατοκύριακα να βλέπεις και τα ερείπια που άφησες..?
Έχω άγχος επειδή πέρασα σάπες αλλά μπορεί να είμαι και Αθήνα αλλά ίσως και Θεσσαλονίκη.Ακόμη δεν ξέρω που θα είμαι την Δευτέρα.