0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε καμιά ιδέα για πτυχιακή εργασία?Θέλω να ασχοληθώ με ένα θέμα που θα με βοηθήσει και με τον ΑΣΕΠ. Σκέφτομαι να αφορά τη διδακτική έχω ψιλοχαθεί...
χαχα...Τα χεις χάσει?!! Καλό...τυχοδιωκτισμός στο έπακρον! Αυτά που λες είναι αναληθή θα τα πιστέψει και κανείς...
Παράθεση από: iosifina στις Μαρτίου 03, 2013, 02:17:39 pmχαχα...Τα χεις χάσει?!! Καλό...τυχοδιωκτισμός στο έπακρον! Αυτά που λες είναι αναληθή θα τα πιστέψει και κανείς...Δες απλά τον κανονισμό και θα καταλάβεις.ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΈναρξη διαδικασίας: 4 εβδομάδες πριν τη λήξη του χειμερινού εξαμήνουΕπιλογή θέματος: το αργότερο με την έναρξη του εαρινού εξαμήνου Ελάχιστος χρόνος υποβολής: 8 εβδομάδεςΜέγιστος χρόνος υποβολής: τελευταία ημέρα μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου
Τελος η πτυχιακή στο ΕΠΠΑΙΚ είναι το καλύτερο ανέκδοτο που θα ακούσετε ποτέ γιατί εκτός από καποιους ψυχάκηδες που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
και μην παθαίνετε πανικό με το χρονοδιάγραμα και μέσα στην εξεταστική να πάτε την πτυχιακή εργασία δεν υπάρχει πρόβλημα σιγά μην σας κόψουν κιόλας.
επειδή πέρασα το σκηνικό στην ασπαιτε και μάλιστα στην Αθήνα στην αρχή νόμιζα με αυτά που μας λέγανε παναγία μου που πέρασα ανώτερα και από μεταπτυχιακό μετά από λίγο μόλις είδα τι φοβερή οργάνωση είχαν και την προετοιμασία των καθηγητών ε ήρθα πάλι στον πραγματικό κόσμο.συμβουλή αποφύγετε τους εκπαιδευτές που κάνουν μαθήματα ψυχολογίας, γιατί μπορεί να πέσετε σε ψυχάκιδες κ να ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο εμένα ένας με είχε τρελάνει για να μου πει στο τέλος ότι είναι πολύ καλή και να την στείλω
Πληροφορική είναι αλήθεια ότι φέτος το ενδιαφέρον για την ΑΣΠΑΙΤΕ είναι πολύ αυξημένο και φαίνεται από τα μηνύματα του τόπικ για τη φετινή προκήρυξη. Παράλληλα η αμοιβαίες μεταθέσεις δημιούργησαν την ανάγκη για ξεχωριστό τόπικ, όπως και ο συνδυασμός της αναπλήρωσης με τη φοίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ.Μην ξεχνάμε ότι η νέα δομή του pde έδωσε στην ΑΣΠΑΙΤΕ έναν ολόκληρο δικό της πίνακα, ο οποίος φιλοξενεί τα σχετικά θέματα. Παλιότερα θέματα σκορπισμένα στο φόρουμ ανασυντάχτηκαν, συγχωνεύτηκαν ή διαχωρίστηκαν και έτσι προέκυψε όλη αυτή η εικόνα του πίνακα της ΑΣΠΑΙΤΕ που σήμερα βλέπετε.Ελπίζουμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθούνται τα μέλη του φόρουμ να ενημερώνονται κατάλληλα!