0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δε νομιμοποιείται!! Θέλει και ρώτημα; Το θέμα ειναι ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν ανήκει σε ένα κόμμα αλλά ...σε 3!! Οπότε ποιόν να κατηγορήσεις; Υποτιιθεται ότι ήρθαν σε σύγκλιση για το καλό της ...πατρίδας!! ( τώρα πώς η πατρίδα είναι συνώνυμη με τις τράπεζες είναι άλλο θέμα, ε; )
η εγκύκλιος προβλέπει εξαίρεση αργίας για τέτοιες περιπτώσεις κατόπιν αιτιολογημένης πρότασης του πειθαρχικού συμβουλίου λέμεεεε!!
πάει για κλείδωμα τα θέμα, τη βλέπω την δουλειά...
ρε σεις !!! τι δεν καταλαβαίνετε με την εγκύκλιο;
αυτά τα greeklish σου με πεθαίνουν!! Πρέπει να γράψεις και ιστορία με greeklish!! δε θα επεκταθώ για την τρικομματική γιατί θα γίνουμε σοκιν..... πάντως κάτι με 3 μου κάνει ο συνειρμός!! ρε σεις !!! τι δεν καταλαβαίνετε με την εγκύκλιο; Πόσο να επεκταθώ η γυναίκα; Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω.... κάνει και ζέστη σήμερα κι έχουμε ανοίξει τα παράθυρα!!
apri δεν έχεις άδικο σε όσα λες. Δεν έχεις όμως και δίκιο. Πχ πώς θα γίνει η δημιουργία θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα όταν αυτός φυτοζωεί; Από πού θα βρεθούν τα κεφάλαια; Σε τι τομείς θα δημιουργηθούν οι νέες θέσεις; Στις κατασκευές πχ που απο καιρό έχουν πεθάνει; Και επίσης, σκέφτηκε κανείς τη νοοτροπία του νεοέλληνα; Μου έλεγε τις προάλλες ένας κολλητός, αγρότης στο επάγγελμα , ότι ψάχνει έλληνες εργάτες για να μαζέψει ελιές και δεν βρίσκει γιατί δεν καταδέχεται κανείς... Αναγκαστικά έβαλε βουλγάρους... Μια παλιά μου κολλητή απ΄το πανεπιστήμιο παραπονιόταν ότι δεν βρίσκει πλέον ιδιαίτερα στα
Στη συνέχεια, στο στόχαστρο μπαίνει το μη εκπαιδευτικό προσωπικό στα πανεπιστήμια αλλά και στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Apri ανοίγεις μεγάλη κουβέντα και δεν προλαβαίνω να σου απαντήσω... το μόνο που μπορώ γρήγορα να πω είναι για το τελευταίο σου σχόλιο : εγώ τους λέω Πάκι όχι υποτιμητικά πάντως, απλά έτσι με βολεύει καλύτερα και έτσι έμαθα να τους λέω απο παιδί. Με ενοχλεί να με λενε greek αλλά ξέρω ότι το λένε απο άγνοια.
ΠαράθεσηΣτη συνέχεια, στο στόχαστρο μπαίνει το μη εκπαιδευτικό προσωπικό στα πανεπιστήμια αλλά και στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.Γιατί μόνο το μη εκπαιδευτικό προσωπικό?
Παράθεση από: Giannis1 στις Νοεμβρίου 25, 2012, 10:37:50 pmΠαράθεσηΣτη συνέχεια, στο στόχαστρο μπαίνει το μη εκπαιδευτικό προσωπικό στα πανεπιστήμια αλλά και στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.Γιατί μόνο το μη εκπαιδευτικό προσωπικό? Μήπως γιατί είναι πιο εύκολο να αξιολογηθεί; Μήπως γιατί το εκπαιδευτικό προσωπικό δεν περισσεύει;