0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. αν κατάλαβα καλά, αυτό είναι για τη β' φάση (στην α' έκαναν μαθήματα χρήσης Η/Υ)2. πληροφορικοί κάνουν τα μαθήματα για την επιμόρφωση εκπ/κών στη χρήση Η/Υ (εργαστήρια, δεν ξέρω αν έχουν θεωρία)3. αν κοιτάξεις στις αρμοδιότητές τους, δεν αναφέρει πουθενά ότι θα διδάξουν πληροφορική :
Θα μιλήσω για τον κλάδο ΠΕ04, μιας και ανήκω σ'αυτόν. Απ' ό,τι ξέρω η επιμόρφωση αυτή θα είναι πάνω σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό λογισμικό σχετικό με τις επιστήμες των κλάδων που αναφέρονται στην εγκύκλιο, π.χ. λογισμικό για Χημεία, Φυσική κτλ. Γι' αυτό και ζητούν εκπαιδευτικούς των συγκεκριμένων κλάδων που έχουν ήδη πιστοποιηθεί στη χρήση Η/Υ, ώστε αυτοί να κάνουν τις επιμορφώσεις. Δεν θα είναι δηλαδή επιμόρφωση για χρήση Η/Υ, αλλά κάτι πολύ πιο εφαρμοσμένο και συγκεκριμένο.Προσωπικά το βρίσκω λογικό, μιας και ένας πληροφορικός δε νομίζω να γνωρίζει τα συγκεκριμένα προγράμματα ούτε έχει και το θεωρητικό υπόβαθρο (π.χ. τις γνώσεις Χημείας, Φυσικής, κτλ) για να τα αξιοποιήσει και να καθοδηγήσει άλλους να τα χρησιμοποιήσουν για διδακτικούς σκοπούς.
ΟΧΙ. Άλλωστε φαίνεται το link για το "τότε" και φαίνεται ποιους πήραν μόνοΓιατί δε γίνονται σεμινάρια ώστε να εξειδικευτούν οι ΠΕ19, ΠΕ20 να διδάξουν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ χημείας και φυσικής και οτιδήποτε άλλο; Ειλικρινά δεν έχω τίποτα με τις άλλες ειδικότητες αλλά sorry που το λέω, μας παίρνουν θέσεις εργασίας.