0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι αλλα στη λεσχη (φοιτητικη) κανεις και γνωριμιες, ενω στην κουζινα σου
εγω σε στρατιωτικη λεσχη θα παω βρε, εδω τι σχολες να χει, ακουσα κατι για φιλοσοφικη, φιλολογια, αρχαιολογια, καλων τεχνων, παιδαγωγικο, αρχαιολογιας.....και φαντασου τωρα τι γνωριμιες μπορει να κανεις, χαλια, καλυτερα στις στρατιωτικες και περπαταγα στο δρομο τοσες μερες και ελεγα κατι δεν παει καλα με την αναλογια των δυο φυλλων στην πολη, μεχρι που ειδα τι σχολες εχει, χαλια λεμε, χαλια
Να ρωτήσω κάτι; Πληρώνετε για να φάτε ή είναι δωρεάν; Πάντως ο φίλος μου στην Ορεστιάδα πλήρωσε σήμερα 8 ευρώ και κάτι για να φάει. Πες μου τι γίνεται, για να πω στον φίλο μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
8 ευρώ;;;; Με 2-3 ευρώ μαγειρεύεις μια υπέροχη μακαρονάδα με σάλτσα και τυρί, ενώ με άλλα 2-3 ευρώ φτιάχνεις και κιμά. Και αυτά για 2-3 μέρες (εντάξει εγώ μπορώ να τρώω μακαρόνια και 7 μέρες τη βδομάδα )
Παράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 28, 2012, 07:22:06 pm8 ευρώ;;;; Με 2-3 ευρώ μαγειρεύεις μια υπέροχη μακαρονάδα με σάλτσα και τυρί, ενώ με άλλα 2-3 ευρώ φτιάχνεις και κιμά. Και αυτά για 2-3 μέρες (εντάξει εγώ μπορώ να τρώω μακαρόνια και 7 μέρες τη βδομάδα )Me 2 ευρώ λαδοπιτα σουτζουκάκι! Καθημερινά, μέχρι τελικής πτώσης......... από έμφραγμα.Πρωτόκολλο συνεργασίας με βρώμικα ΤΩΡΑ!Οικονομικό και...... αποτελεσματικό!
Έλα μου ντε!!