0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω πληροφορηθει οτι καποιοι εργαστηριακοι συνεργατες στα ΤΕΙ πληρωνονται με το μηνα και αναλογως με τις ωρες που διδασκουν παιρνουν κλασμα του μισθου του καθηγητη εφαρμογων (π.χ. για 4 ωρες ειναι 4/15). Καποιοι ομως πληρωνονται με την ωρα (καθαρα ωρομισθιοι). Αυτο δεν γνωριζω επακριβως. Άλλοι λενε οσοι προσλαμβανονται με το πτυχιο ή οσοι δεν εχουν συναφεια μεταπτυχιακου.Τεραστια η διαφορα μεταξυ ωρομισθιου και μηνιαιου μισθου (εστω και σε κλασμα) ...Με το ΤΣΜΕΔΕ επικρατει μπαχαλο μεγαλο! Εσυ δηλαδη πως πληρωνεις τις εισφορες και κυριως πως ειδοποιεισαι? Εννοω τη διαφορα που προκυπτει (εισφορες μειον αυτες του εργοδοτη).
B. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ1. Τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών εσωτερικού ή ισότιμος εξωτερικού σε αντικείμενο συναφές με την ειδικότητα της θέσης.2. Πέντε τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας αντίστοιχης του επιπέδου σπουδών, σε αντικείμενο σχετικό με την ειδικότητα της θέσης που προκηρύσσεται από τη λήψη του βασικού πτυχίου ή διπλώματος. Η ανωτέρω επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι δύο έτη διδακτικό έργο σε Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι ή ομοταγή ιδρύματα του εξωτερικού.3. Τεκμηριωμένη ικανότητα υπεύθυνης εφαρμογής επιστημονικών γνώσεων και τεχνολογικών μεθόδων ή εκτέλεσης τμήματος ερευνητικού έργου κατάλληλου επιπέδου στην ειδικότητα της θέσης που προκηρύσσεται.Το 1) το εχω. Για το 3ο θεωρω οτι ειναι μερος τυπικο. Για το 2ο δεν με ρωτησανε ουτε ζητησανε να τους προσκομισω προυπηρεσια 5-ετη. Δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο?Υπαρχει καποιος που να εχει υπογραψει συμβαση με ΤΕΙ να μας πει?
Και πως σε καλέσανε εάν δεν τους προσκόμισες προϋπηρεσία; Δεν τους έδωσες όταν έκανες την αίτηση;
Προφανώς ούτε καν αίτηση δεν έκανε το παιδί. Έτσι είναι, αν έχεις προσόντα σε παίρνουν τηλέφωνο αυτοί στο σπίτι !!!
Το 1) το εχω. Για το 3ο θεωρω οτι ειναι μερος τυπικο. Για το 2ο δεν με ρωτησανε ουτε ζητησανε να τους προσκομισω προυπηρεσια 5-ετη. Δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο?Υπαρχει καποιος που να εχει υπογραψει συμβαση με ΤΕΙ να μας πει?