0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν και μακροσκελής , η απάντηση καλή, δεν απαντά όμως τελικά στο αρχικό ερώτημα : αν δεν θέλει τελικά την απόσπαση , έστω και στα περίπου τυφλά , η δήλωση περιοχής είναι δεσμευτική ή μπορεί να ανακαλέσει ή να μην κάνει δήλωση σχολειου πχ ; αυτό είναι ΦΑΟΥΛ και μπέρδεμα της ΔΔΕ . αλλοπρόσαλλη διαδικασία ξαναλέω με τις λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν στην πορεία. μόνο τηλ στη δδε και ΑΝ απαντήσει. προβληματικές οι "διευκρινίσεις" της επίσης. δηλαδή εσύ τη θεωρείς ξεκάθαρη διαδικασία;
Αν και δεν ξέρω τόσα σχετικά με τις διαδικασίες αυτές, επειδή μπήκα στο τρυπάκι να το δω αφού γράψατε ποια διεύθυνση είναι, έχω την αίσθηση ότι ορθώς έχει ενεργήσει. Κάλεσε αναρτώντας κενά τους υπεράριθμους να δηλώσουν, κάλεσε ποιους θέλουν να αποσπαστούν στην διεύθυνση, καλεί να δει ποιοι θέλουν να αποσπαστούν εντος πυσδε. Από τα κενά που θα μείνουν από τους υπεράριθμους και απο όσους θα αποσπαστούν στην διεύθυνση, θα καλέσει τους νεοδιόριστους, και κατόπιν με ότι κενα θα έχουν μεινει εκ νεου θα καλέσει αυτόυς που θελησαν απόσπαση εντός πύσδε. Μετα θα έχουν μεινει και τα κενα για αναπληρωτες. Αν δείτε και τις ανακοινώσεις για ΕΕΠ και Ε
-ειναι ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝ μετα απο τους λειτουργικα υπεραριθμους διαθετει εκπκους στη διευθυνση και στη συνεχεια ασχολειται με τους αποσπασμενους εντος πυσδε-Οι εκπαιδευτικοί που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους διδακτικό ωράριο μπορούν να απασχολούνται μέχρι και της συμπληρώσεως του υποχρεωτικού τους διδακτικού ωραρίου: …γγ) σε υπηρεσίες διοίκησης της εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και στην περιφερειακη διευθυνση εκπασης στην οποία υπηρετούν. καλά τώρα , αυτό ξέρεις ίσως ότι δε συμβαίνει παντού τουλάχιστον και τα τελευταία χρόνια μια χαρά διαθέσεις σε γραφειάκια και μετά ακόμα και αναπληρωτές στις ειδικότητες αυτές. τώρα πώς τα γράφουν στη δδε εκεί... και πώς βολεύονται διάφοροι (δεν αναφέρομαι σε πραγματικές περιπτώσεις "πλεοναζόντων" που ίσως και να υπάρχουν). Γενικά νομίζω ότι τα γράφουν στο περίπου λίγο στην εν λόγω διεύθυνση (με καλές προθέσεις δεν λέω, αλλά λίγο μπερδεμένα στη σκέψη τους, όπως ανέφερα και παραπάνω με αφορμή το πρώτο ερώτημα- το ξεχειλωσαμε ε; )Για το πρώτο θέμα που θίγεις : έχει ενδιαφέρον , καθώς όλα τα πυσδε (εκτός ίσως από το δικό σου, δεν το έχω εντοπίσει) αναφέρουν το 12ώρο και μάλιστα με διττή ανάγνωση (τα έχω ξαναγράψει άλλη φορά και απάντηση δεν πήρα, εκεί κι αν έχει ενδιαφέρον). η δική σας ανάγνωση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον . στείλε ένα λινκ να δούμε , μωρέ, μια ανακοίνωσή σας να καταλάβουμε τι κάνετε . συνοπτικά σου λέω ότι οι άλλοι πάνε για συμπλήρωση με διάθεση, εσείς τους καλύπτετε όλους κατά προτεραιότητα δηλαδή; θεωρώντας τους λειτουργικά υπεράριθμους με όποιες ώρες μείον;;;;;
Λέμ ακριβώς το ίδιο. Απλά όσο αφορά το 12 υπάρχουν πολλά ΠΥΣΔΕ που το κάνουν (δεν είναι η μειοψηφία). Εφαρμόζουν διασταλτικά την Υ.Α. Είναι πολύ μεγαλό ερώτημα αν τελικά αυθαιρετούν ή όχι. Χρειάζεται πολυ μεγάλη νομικη ανάλυση στο θέμα.Τι εφαρμόζεις όταν η νομοθεσία για κάτι δεν είναι σαφής;