0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρχικά είχαν γίνει αιτήσεις ποιοι θέλουν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ, εγκρίθηκαν ποιες θα γίνουν δεκτές σε περίπτωση κενού, οπότε έχουν φανεί ποιοι άλλοι της ειδικότητας μου έχουν ζητήσει απόσπαση, οπότε αν μείνουν ξέρω τα σχολεία που πιθανώς να μείνουν κενά και ένα που με βόλευε ήδη το έχουν δώσει σε νεοδιόριστό μιας και ήταν το μόνο σίγουρα που θα έμενε κενό γιατί ο υπάρχων εκπαιδευτικός εκεί θα φύγει οπότε ήδη το είχαν δώσει (τυπικά για κάποιες μέρες δηλαδή είναι δύο εκπαιδευτικοί στο σχολείο για μια θέση, ενώ ουσιαστικά θα παραμείνει ο ένας). Οπότε τα κενά είναι αυτά που φαίνονται, εκτός αν φύγει κάποιος για άλλους λόγους μετέπειτα και όχι λόγω απόσπασης.
Συγγνώμη αλλά δεν κατανοώ αυτήν την περιγραφή. Έγιναν αιτήσεις και εγκρίθηκαν ποιοι θα πάρουν απόσπαση αλλά δεν δόθηκαν οι αποσπάσεις και θα ξαναγίνουν αιτήσεις; Πώς ενέκριναν ποιος θα φύγει χωρίς να γνωρίζουν το σύνολο των προτιμήσεων; Πώς θα ξέρουν αν θα φύγεις εσυ ή ο χ από το ψ σχολείο αν δεν ξέρουν πού θέλετε να πάτε;
Για να μπορούν να υπολογισουν με καλυτερο τροπο τα πιθανα κενα μιας και υπάρχουν πολλοι νεοδιοριστοι, μεταταγμενοι και διαθεσιτες στην συγκεκριμενη δδε εγινε αρχικά μια ας πουμε αναγνωριστική αιτηση ποιος ενδιαφερεται για αποσπαση εντος πυσδε. Απο οσους ενδιαφερονταν καποιες εγκριθηκαν και καποιες οχι με την προυποθεση οτι θα υπαρξει κενό. Με αυτό τον τρόπο το σχολείο που ηδη ειναι ενας μονιμος και πιθανον να παρει αποσπαση γιατι να μην ειναι διαθεσιμο για καποιον νεοδιοριστο που θα ειχε ηδη τοποθετηθει πριν? Υπηρχαν περιπτωσεις στην δδε που ξερανε σιγουρα οτι θα παρει την αποσπαση γιατι η υπαρξη κενου θα ηταν βεβαιη , ειτε ειναι σχολεια που θα εμεναν κενα σιγουρα ή και για αλλους λογους (γιατι η παροιμια λεει τα σκουπιδια του ενος μπορει να ειναι ο θυσαιρος του αλλου).Ανακοινωθηκαν σχολεια και ονοματα, δεν υπηρχε κατι αδιαφανες, οποτε εξ αρχης ειχες μια καλυτερη εικονα τι πιθανο θα μεινει κενο.
Περίπλοκο μου φαίνεται αλλά είμαι μια απλή φιλόλογος Εν παση περιπτώσει εσυ εχεις δει ότι τα σχολεία ππυ θα ήθελες, λογικά δεν θα έχουν κενό, σωστά; Δεν χάνεις κάτι να τα ζητήσεις πάντως.
Συνάδελφοι μπορεί κάποιος καθηγητής γενικής παιδείας που έχει οργανική σε Μουσικό Σχολείο να ζητήσει απόσπαση εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ; Σε κλασικό γενικό σχολείο ή ακόμα και σε πειραματικό/πρότυπο;
.. Νομίζω πως ναι, βελτίωση θέσης λέγεται και κρίνεται από τα οικεία Π.Υ.Σ.Δ.Ε, πάρε οπωσδήποτε τη διεύθυνσή σου και μάθε οπωσδήποτε προθεσμίες και μη βασίζεσαι μόνο στα fora συζητήσεων. Στο λέω γιατί ξέρω κόσμο που έχει χάσει προθεσμίες μέχρι και οργανικές..Καλή επιτυχία!
Συνάδελφοι μπορεί κάποιος καθηγητής γενικής παιδείας που έχει οργανική σε Μουσικό Σχολείο να ζητήσει απόσπαση εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ;Σε κλασικό γενικό σχολείο ή ακόμα και σε πειραματικό/πρότυπο;
Δεν είναι βελτίωση θέσης γιατι οι οργανικές στα μουσικά σχολεία δίνονται ενιαία και κεντρικά, όχι από το εκάστοτε ΠΥΣΔΕ.@erietta σε ευχαριστώ πολύ!Δηλαδή για να πάρεις απόσπαση στο ίδιο ΠΥΣΔΕ που είναι το μουσικό σχολείο χρειάζεται να κάνεις αίτηση με τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ; Αλλιώς το καλοκαίρι με την άλλη διαδικασία δε γίνεται;Δεν είμαι σίγουρη ότι στη ΔΙΔΕ μου θα με κατατοπίσουν...