0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποτέ μου δε συμπάθησα τον Κραουνάκη! (Πολύ σνομπ μάλλον ψευτοκουλτουριάρης και αγενής, κατά την προσωπική μου άποψη!) Ωστόσο...αυτό το τραγούδι του με τρελαίνει! Απόψε θέλω να το αφιερώσω στους συναδέλφους που αύριο φεύγουν από το σπίτι τους για κάθε μέρος της Ελλάδας! Ιδιαίτερα σε όσους έχουν ζήσει/ζουν έναν τέτοιον έρωτα με «ψυχή ψαριού, κορμί γατίσιο»...ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ...http://www.youtube.com/watch?v=elGg6qEMxP8Στίχοι: Σταμάτης ΚραουνάκηςΜουσική: Σταμάτης ΚραουνάκηςΠρώτη εκτέλεση: Δήμητρα ΠαπίουΆλλες ερμηνείες: Μελίνα ΚανάΠέλαγο να ζήσω δε θα βρωσε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιοκάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώπότε άστρα πότε άκρη της αβύσσουκάτι κυνηγώ σαν τον ναυαγότα χρόνια μου σεντόνια μου τσιγάρα να τα σβήσωΑυτή η νύχτα μένειαιώνες παγωμένηπου δυο ψυχές δεν βρήκαν καταφύγιοκι ήρθαν στον κόσμο ξένοι και καταδικασμένοινα ζήσουν έναν έρωτα επίγειοΧάθηκα και γω κάποια βραδιάπέλαγο η φωνή του Καζαντζίδηπέφταν τ'άστρα μες στην λασπουργιάμαύρος μάγκας ο καιρός και μαύρο φίδιμου'γνεφε η καρδιά πάρε μυρωδιά το λάδι εδώ πως καίγεται και ζήσε το ταξίδι Αυτή η νύχτα μένειαιώνες παγωμένηπου δυο ψυχές δεν βρήκαν καταφύγιοκι ήρθαν στον κόσμο ξένοι και καταδικασμένοινα ζήσουν έναν έρωτα επίγειο