0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα σας! σημερα πηρα τηλ στο 2131311592 και μου ειπαν οτι εχουν αρχισει και καλουν καθηγητες!! δεν μου ειπαν περισσοτερες πληροφοριες .... δυστυχως... ουτε καν σε ποιες περιφερειες... εχει κανεις απο το φορουμ νεοτερες πληροφοριες??
'Oποιος εχει δουλέψει ξανά και ξέρει γι αυτο το πρόγραμμα ας μας διαφωτίσει με κάποιες πληροφορίες.
Θέλω τη βοηθειά σας!Έκανα ένσταση στα προσωρινά αποτελέσματα, γιατί δεν μου προσμέτρησαν κάποιο πιστοποιητικό. Όμως και στα προσωρινά αποτελέσματα δεν προσμετρήθηκε. Ξέρω όμως ότι σε μια φίλη μου το ίδιο πιστοποιοητικό μοριοδοτήθηκε κανονικά!!!! Από το ΙΝΕΔΙ
Ξέρει κάποιος περίπου πόσους καθηγητές καλούν κάθε φορα
Παράθεση από: tzak στις Απριλίου 13, 2013, 11:01:54 pmΞέρει κάποιος περίπου πόσους καθηγητές καλούν κάθε φοραΕξαρτάται από τον αριθμό των αιτήσεων και κατ' επέκταση των αριθμό των τμημάτων που θα δημιουργηθούν. Δεν υπάρχει κάτι σταθερό. Το ενδιαφέρον και η ζήτηση των τμημάτων καθορίζουν και τον αριθμό των εκπαιδευτών και μάλιστα, διαφέρει από νομό σε νομό...
Παράθεση από: Maria_I στις Απριλίου 14, 2013, 12:48:52 amΠαράθεση από: tzak στις Απριλίου 13, 2013, 11:01:54 pmΞέρει κάποιος περίπου πόσους καθηγητές καλούν κάθε φοραΕξαρτάται από τον αριθμό των αιτήσεων και κατ' επέκταση των αριθμό των τμημάτων που θα δημιουργηθούν. Δεν υπάρχει κάτι σταθερό. Το ενδιαφέρον και η ζήτηση των τμημάτων καθορίζουν και τον αριθμό των εκπαιδευτών και μάλιστα, διαφέρει από νομό σε νομό...Mεγάλο ρόλο παίζει ο υπεύθυνος ανά νομό. Όλα εξαρτώνται από το κατά πόσο θα το "τρέξει".