0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποτε θα σταματησει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτη η αδικια?Γνωριζετε αν μπορω να κανω ενσταση για κατοχο proficiency που διδασκει στο αλλο τμημα?Εγω χρειαζομαι τις ωρες πολυ περισσοτερο απο καποιον που δεν ειναι καν το επαγγελμα του η διδασκαλια αγγλικων.Ποσο ανοητοι και ΑΝΗΘΙΚΟΙ ειναι οσοι το κανουν...κ εγω εχω ενα απλο πιστοποιητικο ecdl και ενα πτυχιο 4ετους φοιτησης πανω στον προγραμματισμο απο ιδιωτικη σχολη αλλα δεν πηγα να παρω κ τις ωρες του Πληροφορικου..Ας σταματησει πλεον αυτη η κοροιδιαΧθες πηγα κ σε ΙΕΚ να αφησω αιτηση κ ηταν διπλα μου μια κοπελα φυσικος με μεταπτυχιακο στην ιατρικη πληροφορικη (??) κ δηλωσε να διδαξει τις ωρες της πληροφορικης. Πειτε μου τωρα αυτη αν αυριο μεθαυριο κληθει να διδαξει λογιστικα φυλλα στο μηχανογραφημενο λογιστηριο πως θα το κανει?με νομους της φυσικης?
ΦΕΚ 1984/2008,
Αναφορικά με τις αναθέσεις μαθημάτων και ωρών στα ΙΕΚ θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:1ον Οι αναθέσεις γίνονται αναλογικά με τη θέση του καθενός;2ον Μέχρι πόσους εκπαιδευτικούς περίπου μπορεί να προσλάβει ο διευθυντής σε ένα πρόγραμμα; Υπάρχει ποσόστωση επί των αιτήσεων;3ον Αν παραιτηθούν εκπαιδευτικοί κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, πρέπει να αντικατασταθούν κατά προτεραιότητα από τους μη αρχικά επιλεγέντες ή από το ήδη υπάρχον προσωπικό;4ον Για αυτά που ρωτώ υπάρχει κάποιο επίσημο πρόσφατο έγγραφο; Ευχαριστώ.
4ον Για αυτά που ρωτώ υπάρχει κάποιο επίσημο πρόσφατο έγγραφο; Ευχαριστώ.
Η περίπτωση είναι η εξής:Έκαναν αίτηση 10 άτομα.Πήρε τους πρώτους 8 από τη λίστα.Παραιτήθηκαν 4.Έδωσε τις ώρες τους στους εναπομείναντες 4.Δεν κάλεσε κανένα άλλο.Μπορώ να κάνω κάτι;