0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπευθυνοι εκπαιδευσης / οργανωσης πληρωνουν και οι δυο ΦΠΑ τελικα?Τι ωραρια εργαζεστε?
και οι 2 πληρώνουν ΦΠΑ, διότι και οι 2 είναι διοικητικές εργασίες.ωράριο υπάρχει (στην διακριτική σου ευχέρεια) αλλά μπορείς να το τροποποιήσεις, πάντα με την σύμφωνη γνώμη της ομάδας έργου στα κεντρικά.Η δουλειά αυτή είναι όπως η 8ωρη αποκλειστική απασχόληση. Από μόνη της παίρνει αρκετές ώρες και χωρίς να σου βάλουν ωράριο!
Σε ευχαριστω evikdvm.
Ωράριο σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει! αυτό ορίζεται ρητά στη σύμβαση. Εξαρτάται από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης το πόσες φορές θα ανοίξει το γραφείο που του έχει παραχωρήσει ο δήμος. Στην περίπτωσή μου ποτέ η Ομάδα Έργου δεν μου είπε κάτι για ωράριο! Στόχος είναι η δημιουργία τμημάτων, οι υπεύθυνοι μπορεί να πηγαίνουν μια φορά την εβδομάδα ή το μήνα κλπ.
Τυχαία βρέθηκα στο την κατηγορία των υπευθύνων, αφού εγώ είμαι εκπαιδεύτρια αλλά από μερικές απόψεις που διάβασα δεν μπορώ να μην σχολιάσω τον τρόπο που σκέφτεστε μερικοί υπεύθυνοι ....Αν είναι δυνατόν να γράφετε πως το ωράριο είναι ελεύθερο και το μόνο που είναι να κάνει ο υπεύθυνος είναι να δημιουργήσει τμήματα(!!!) και μετά τι? γεια σας?Προσωπικά αλλά και μέσα από συζητήσεις συναδέλφων εκπαιδευτών σε άλλους νομούς άκρη δεν βγάζαμε με τους υπευθύνους επειδή ερχόταν 1 φορά το μήνα....ερχόταν οι βεβαιώσεις που μερικοί από τους εκπαιδευομένους τις ήθελαν για την αξιολόγηση και η υπεύθυνη δεν ήξερε τίποτα και λογικό ήταν αν άνοιγε το γραφείο μια στο τόσο....Ήρθαν οι υπεύθυνες δηλώσεις για όσους θα πληρωθούν με ΑΕΔ και όριο στις 5.000 και οι υπεύθυνοι άσχετοι εντελώς ούτε ήξεραν να απαντήσουν στους εκπαιδευτές τι είναι αυτό που πρόκειται να υπογράψουν και φυσικά δεν μπήκαν στη διαδικασία να ρωτήσουν το ινεδιβιμ για τυχόν απορίες που θα είχαν οι εκπαιδευτές. Όσο για τις φωτοτυπίες που είναι οι υπεύθυνοι να βγάζουν, πάλι δεν ήταν σε θέση να μας εξυπηρετήσουν...εννοείται ερχόταν 1 φορά το μήνα...Γιαυτό λοιπόν όσοι έχετε την θέση του υπευθύνου ας είστε και υπεύθυνοι στις πράξεις σας όχι μόνο στο χαρτί της σύμβαση σας....
ναιι αλλά θα συμφων΄σεις ότι αν έχεις 5- 10 τμήματα να τρέχουν δεν μπορεις να πηγαίνεις ούτε μια φορά την εβδομάδα, ούτε μία φορά τον μήνα. Τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους ή και όσους θελουν πληροφορίες πού θα τους συναντάς ; Τα τηλέφωνα εσύ τα παίρνεις από το σπίτι σου για τις ενημερώσεις ; δεν ειναι δεσμευτικό το ωραριο αλλά όχι και 1 φορά τον μήνα... οι υποχρεώσεις που γραφονται στη συμβασή σου δεν είναι για 1 φορά τον μηνα παρουσία στο γραφειο...