0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με σκοπό την αναβάθμιση της δημόσιας τριτοβάθμιας εκ/σης;το κλείσιμο των περιφερειακών ιδρυμάτων;τη δημιουργία πελατολογίου για τα ιδιωτικά κολλέγια των μεγάλων αστικών κέντρων;
Κι εγώ είμαι κατά της βάσης του 10, γαι 2 λόγους.Πρωτον γιατί εξυπηρετεί συμφέροντα και δεύτερον γιατί το σύστημα και η βαθμολόγηση είναι άδικα..
Για μένα πρέπει να πάμε ένα ακόμα βήμα παραπέρα : ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ
Παράθεση από: aspinoulas στις Δεκεμβρίου 17, 2012, 12:12:50 pmΓια μένα πρέπει να πάμε ένα ακόμα βήμα παραπέρα : ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ
Ο μαθητης και ο μπαμπας του που πληρωνει μπορουν να κρινουν οι ιδιοι. Δηλαδη το μετρο αυτο θελει να προστατεψει παιδια και γονεις? Δε νομιζω....
Το 4αρια και 5αρια των μαθητων στις πανελληνιες σιγουρα θα πρεπει να μας προβληματισουν αλλα δε μπορεις να τους στερησεις καποια σχολη εφοσων κρινουν οι ιδιοι οτι μπορουν να την παρακολουθησουν.
Δε βρισκω κανενα νοημα στην επαναφορα της βασης του 10. Οπως εγραψε και καποιος παραπανω θα κλεισουν Τ.Ε.Ι και θα αυξηθει η πελατεια των κολλεγιων. Νομιζω οτι οποιος περναει σε Τ.Ε.Ι με λιγοτερο απο 10 μπορει να κρινει μονος του αν αξιζει να το παρακολουθησει ή οχι.
Πολλα απο αυτα που γραφτηκαν παραπανω για το επιπεδο των μαθητων αλλα και των ΤΕΙ ειναι σωστα και με βρισκουν συμφωνο. Το θεμα ειναι πως δε λυνονται με την εισαγωγη της βασης του 10. Μας φταιει ο γαιδαρος και βαραμε το σαμαρι? Με την εισαγωγη της βασης του 10 ουτε το επιπεδο των ΤΕΙ θα ανεβει ουτε της εκπαιδευσης γενικοτερα. Το να αξιολογουνται οι καθηγητες στα σχολεια με βαση τη βαθμολογια των μαθητων στις πανελληνιες δε σχολιαστηκε ομως.. Μηπως ειναι ο δικαιοτερος τροπος αξιολογησης τελικα περα απο κομματικα συμφεροντα και συμβουλους που μεροληπτουν?
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Δεκεμβρίου 17, 2012, 12:54:59 pmΠολλα απο αυτα που γραφτηκαν παραπανω για το επιπεδο των μαθητων αλλα και των ΤΕΙ ειναι σωστα και με βρισκουν συμφωνο. Το θεμα ειναι πως δε λυνονται με την εισαγωγη της βασης του 10. Μας φταιει ο γαιδαρος και βαραμε το σαμαρι? Με την εισαγωγη της βασης του 10 ουτε το επιπεδο των ΤΕΙ θα ανεβει ουτε της εκπαιδευσης γενικοτερα. Το να αξιολογουνται οι καθηγητες στα σχολεια με βαση τη βαθμολογια των μαθητων στις πανελληνιες δε σχολιαστηκε ομως.. Μηπως ειναι ο δικαιοτερος τροπος αξιολογησης τελικα περα απο κομματικα συμφεροντα και συμβουλους που μεροληπτουν?πε 0406?πολύ θα ήθελα να δω αξιολόγηση ενός πε 0406 για τις επιδόσεις των μαθητών του στις πανελλήνιεςμα είσαι σοβαρός αγαπητέ μου?θα με κρίνουν εμένα οι βαθμοί των μαθητριών που κάθε Σάββατο το χάνουν στο ντύσιμο και στο βάψιμο για να βγουν έξω και να γυρίσουν χαράματα Κυριακής?
Για τα 4αρια των μαθητων στις πανελληνιες φτανε πολλοι και λιγοτερο ολων ο μαθητης.