0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας! Δεν κατάλαβα κάτι...αν δεν μου εγκρίνουν φέτος το ταμείο ανεργίας, έχω δικαίωμα να πάρω όσους μήνες περίσσεψαν από πέρυσι; Πέρυσι έκανα διακοπή του ταμείου τον Οκτώβριο και αν όντως έχω αυτό το δικαίωμα πρέπει να έχω κάποιο χαρτί από πέρυσι ή είναι περασμένα ηλεκτρονικά τα υπόλοιπα;;Θα ήθελα επίσης να πω ότι πέρυσι μου είχαν πει αρχικά ότι δεν μπορώ να πάρω το επίδομα και με δυσκολία με άφησαν να κάνω αίτηση. Όταν πήγα πάλι δεν ήταν σίγουροι και μετά από κάποια ώρα μου το ενέκριναν...Δυστυχώς κάποιοι υπάλληλοι δεν είναι καλά ενημερωμένοι και μπορούν να σε πάρουν στο λαιμό τους...
Θα πάρω 3 μήνες απο το περσινόΩστόσο μου ζήτησαν ολα τα απαραίτητα δικαιολογητικά1) πρόσληψη και απόλυση2) ένσημα+βεβαίωση εργοδότη Απρίλη εως Ιούνιο3) Ε14)
Παράθεση από: nellynelly στις Ιουλίου 10, 2009, 10:06:32 pm Καλησπέρα σας!Δεν κατάλαβα κάτι...αν δεν μου εγκρίνουν φέτος το ταμείο ανεργίας.έχω δικαίωμα να πάρω όσους μήνες περίσσεψαν από πέρυσι;Πέρυσι έκανα διακοπή του ταμείου τον Οκτώβριο..και αν όντως έχω αυτό το δικαίωμα πρέπει να έχω κάποιο χαρτί από πέρυσι;Ή είναιπερασμένα ηλεκτρονικά τα υπόλοιπα;;Θα ήθελα επίσης να πω ότι πέρυσι μου είχαν πει αρχικά ότι δεν μπορώ να πάρω το επίδομα και με δυσκολία με άφησαν να κάνω αίτηση.Όταν πήγα πάλι δεν ήταν σίγουροι και μετά από κάποια ώρα μου το ενέκριναν...Δυστυχώς κάποιοι υπάλληλοι δεν είναι καλά ενημερωμένοι και μπορούν να σε πάρουν στο λαιμό τους...Και η δικη μου περιπτωση ειναι ιδια..μου ειπαν ομως στο ΟΑΕΔ πως αν δεν εγκριθει καινουριο ταμειο θα συνεχιστει το υπολοιπο απο περυσι το καλοκαιρι,οποτε μην ανησυχεις!Και δεν χρειαζεται κανενα χαρτι απο παλια,ολα ειναι μεσα στο συστημα τους περασμενα..Αντε,καλοφαγωτα
Καλησπέρα σας!Δεν κατάλαβα κάτι...αν δεν μου εγκρίνουν φέτος το ταμείο ανεργίας.έχω δικαίωμα να πάρω όσους μήνες περίσσεψαν από πέρυσι;Πέρυσι έκανα διακοπή του ταμείου τον Οκτώβριο..και αν όντως έχω αυτό το δικαίωμα πρέπει να έχω κάποιο χαρτί από πέρυσι;Ή είναιπερασμένα ηλεκτρονικά τα υπόλοιπα;;Θα ήθελα επίσης να πω ότι πέρυσι μου είχαν πει αρχικά ότι δεν μπορώ να πάρω το επίδομα και με δυσκολία με άφησαν να κάνω αίτηση.Όταν πήγα πάλι δεν ήταν σίγουροι και μετά από κάποια ώρα μου το ενέκριναν...Δυστυχώς κάποιοι υπάλληλοι δεν είναι καλά ενημερωμένοι και μπορούν να σε πάρουν στο λαιμό τους...
Το τελευταίο 14μηνο πρέπει να έχεις συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες.
Εφόσον η απόλυση σου ειναι 12/6/09 μην υπολογίζεις τους 2μηνες 12/4-12/6 ,χρειάζεσαι 125 ενσημα το τελευταιο 14-μηνο πριν την απολυση σου,χωρις όμως τους μήνες που ανεφερα.Για περισσότερα κοιταξε στην σελίδα του ΟΑΕΔ η στα προηγούμενα σχετικα μνμ των συναδέλφων στο forum.
Επειδή δεν γνωρίζω περισσότερα ώστε να σε βοηθήσω,επισυνάπτω το παρακάτω αρχείο που αναφέρεται στα επιδόματα ανεργίας.