0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους,Έχω και 'γω μια απορία σχετικά με τη συνέχιση του περσινού επιδόματος.Πέρσι έπαιρνα πλήρες επίδομα (360 ευρώ) λόγω 2 δουλειών, το οποίο και διέκοψα μετά από 3 μήνες αφού ξανάρχισα δουλειά σε φροντιστήριο.Φέτος, και μόνο ως ωρομίσθια σε Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών, με μηνιαίες αποδοχές γύρω στα 160 ευρώ/μήνα:α) σε περίπτωση που δικαιούμαι νέα επιδότηση λόγω αρκετών ενσήμων (οι ώρες μου είναι διάσπαρτες σε όλη τη βδομάδα) παίρνω μειωμένο επίδομα (ανάλογο των μειωμένων αποδοχών μου -σνιφ);β) σε περίπτωση που δεν με φτάσουν τα φετινά ένσημα και συνεχιστεί η περσινή επιδότηση από εκεί που είχε διακοπεί, τι επίδομα δικαιούμαι; Το περσινό ολόκληρο ή μειωμένο (ανάλογα δηλαδή με τις φετινές μου αποδοχές);Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: Kalkapen στις Μαΐου 23, 2013, 01:24:30 amΚαλησπέρα σε όλους,Έχω και 'γω μια απορία σχετικά με τη συνέχιση του περσινού επιδόματος.Πέρσι έπαιρνα πλήρες επίδομα (360 ευρώ) λόγω 2 δουλειών, το οποίο και διέκοψα μετά από 3 μήνες αφού ξανάρχισα δουλειά σε φροντιστήριο.Φέτος, και μόνο ως ωρομίσθια σε Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών, με μηνιαίες αποδοχές γύρω στα 160 ευρώ/μήνα:α) σε περίπτωση που δικαιούμαι νέα επιδότηση λόγω αρκετών ενσήμων (οι ώρες μου είναι διάσπαρτες σε όλη τη βδομάδα) παίρνω μειωμένο επίδομα (ανάλογο των μειωμένων αποδοχών μου -σνιφ);β) σε περίπτωση που δεν με φτάσουν τα φετινά ένσημα και συνεχιστεί η περσινή επιδότηση από εκεί που είχε διακοπεί, τι επίδομα δικαιούμαι; Το περσινό ολόκληρο ή μειωμένο (ανάλογα δηλαδή με τις φετινές μου αποδοχές);Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Δε ξέρω τελικά Kalkapen αν έμαθες κάτι πηγαίνοντας στον ΟΑΕΔ.
Tzortzina φυσικά και μπορείς να πάρεις τους μήνες που δεν εισέπραξες λόγω της διακοπής του επιδόματος ανεργίας, όταν τελειώσει η σύμβαση ορισμένου χρόνου (ωρομισθία - αναπλήρωση) στην εκπαίδευση. Στην περίπτωση που τα ένσημά σου επαρκούν για νέο ταμείο ανεργίας μεγαλύτερης διάρκειας, εννοείται ότι δεν παίρνεις τη συνέχεια του περσινού, αλλά εγκρίνεται το νέο ταμείο ανεργίας με τους περισσότερους μήνες επιδότησης.Παράλληλα να έχεις υπόψη σου ότι για να πάρεις τη συνέχιση πρέπει να έχεις απόλυση από σύμβαση ορισμένου χρόνου και όχι λήξη σύμβασης έργου. Πρέπει δηλαδή να έχεις οπωσδήποτε απόλυση!