0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απλά αγαπητέ albedo,έχω την εντπυωση,ότι ακομα κα ιμε αυτά τα μέτρα,καποιοι απο΄καποιες ειδικότητες θα την βγάλουν πάλι "καθαρη"...όταν σε σχολεία της Φωκίδας που ξέρω πολύ καλά τι γίνεται, υπάρχουν πάνω απο 100 άτομα στη διάθεση κάθε χρόνο, πού θα τους πάνε αυτούς; ειδικά στις τεχνικές ειδικοτητες, αν τους πάνε σε Επάλ άλλων περιοχών, ακομα και εκεί δεν υπαρχει θεση ,γιατί ΚΑΙ εκει υπαρχουν άτομα με λειψά ωράρια...φαύλος κύκλος...γι αυτό πιστεύω, ότο όχι από αντίδραση ,αλλά καθρά για τεχνικούς λογους θα πέσουν σε τοίχο...
Γενικα ολους τους αναπληρωτες, αλλα και στους μονιμους κανει μεγαλη ζημια η συγχωνευση των περιοχων. Το μονο θετικο, λεμε τωρα, ειναι οτι θα ειναι πιο ευκολο για καποιον να μη βαλει το κουτακι και να εχει πολλες πιθανοτητες να τον παρουν. Ενας που ειναι ας πουμε σε ηπειρωτικη Ελλαδα με 30 επιλογες εχει δηλωσει 30 νομους. Ο θεος βοηθος για ολους μας...
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!!!!Μετά τη βόμβα που έσκασε με τη συγχώνευση περιοχών στη δευτεροβάθμια αναρωτιέμαι η έρμη η αναπληρώτρια...... : Πώς θα δηλώνουμε περιοχές για αναπλήρωση;;;;;;;;Θα δηλώνουμε γενικά νομό, θα ανάβουμε το καντήλι στο εικονοστάσι, θα κάνουμε κανένα τάμα στο Μεγαλόχαρη και όπου μας βγάλει ο δρόμος;;;;;;Η όλη κατάσταση μου θυμίζει "τροχό της τύχης" και "ραντεβού στα τυφλά"........ Είμαι περίεργη να δω τι θα δηλώσουν οι συνάδελφοι την επόμενη φορά που θα κάνουμε αιτήσεις.........
Παράθεση από: kat73 στις Ιανουαρίου 01, 2013, 11:01:10 pm Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!!!!Μετά τη βόμβα που έσκασε με τη συγχώνευση περιοχών στη δευτεροβάθμια αναρωτιέμαι η έρμη η αναπληρώτρια...... : Πώς θα δηλώνουμε περιοχές για αναπλήρωση;;;;;;;;Θα δηλώνουμε γενικά νομό, θα ανάβουμε το καντήλι στο εικονοστάσι, θα κάνουμε κανένα τάμα στο Μεγαλόχαρη και όπου μας βγάλει ο δρόμος;;;;;;Η όλη κατάσταση μου θυμίζει "τροχό της τύχης" και "ραντεβού στα τυφλά"........ Είμαι περίεργη να δω τι θα δηλώσουν οι συνάδελφοι την επόμενη φορά που θα κάνουμε αιτήσεις.........Εξασφαλισε οτι θα δουλευεις του χρονου σαν αναπληρωτρια και μετα σκεψου για περιοχες διοτι οι συγχωνευσεις των περιοχων εχουν προφανη στοχο την μειωση η μηδενισμο της αναπληρωσης οποτε...
Δεν τους απασχολεί η "ζημιά" στην καθημερινότητα των εκπαιδευτικών... το μόνον που επιδιώκουν είναι να μην κάνουν πολλές προσλήψεις αναπληρωτών για τα επόμενα χρόνια... η Task force θα ελέγχει τα πάντα... δεν μπορεί ο ελεγκτής να βλέπει την πρόσληψη 40 αναπληρωτών φιλολόγων στην Α' Αθήνας όταν στην Δ' Αθήνας και στην Ανατολική αττική για παράδειγμα υπάρχουν 25 φιλόλογοι οι οποίοι δεν έχουν ωράριο (αναφέρομαι σε μονίμους χωρίς ωράριο)...
Παράθεση από: albedo στις Ιανουαρίου 02, 2013, 02:10:21 pmΔεν τους απασχολεί η "ζημιά" στην καθημερινότητα των εκπαιδευτικών... το μόνον που επιδιώκουν είναι να μην κάνουν πολλές προσλήψεις αναπληρωτών για τα επόμενα χρόνια... η Task force θα ελέγχει τα πάντα... δεν μπορεί ο ελεγκτής να βλέπει την πρόσληψη 40 αναπληρωτών φιλολόγων στην Α' Αθήνας όταν στην Δ' Αθήνας και στην Ανατολική αττική για παράδειγμα υπάρχουν 25 φιλόλογοι οι οποίοι δεν έχουν ωράριο (αναφέρομαι σε μονίμους χωρίς ωράριο)...Αυτος ακριβως ειναι ο στοχος...αρα και εμμεσα μειωση αναπληρωτων ειδικα στα αστικα κεντρα , το ''δουλευαν'' εδω και καιρο ..........!!!!!!Απλα συμπληρωση ωραριου σ'ολο το νομο.