0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικά για το ύψος του επιδόματος ισχύουν τα ακόλουθα:Για μηνιαίο μισθό πάνω από 314,17 ευρώ, το βασικό επίδομα διαμορφώνεται στα 360 ευρώ, στα 396 ευρώ με ένα προστατευόμενο μέλος και στα 432 ευρώ με δύο προστατευόμενα μέλη.Για μηναίο μισθό από 157,09 - 314,16 ευρώ, το επίδομα ανεργίας διαμορφώνεται 270 ευρώ, με ένα προστατευόμενο μέλος στα 297 ευρώ και στα 324 ευρώ για δύο προστατευόμενα μέλη.Για μηνιαίο μισθό έως 157,08 ευρώ, το επίδομα ανεργίας διαμορφώνεται 180 ευρώ, με ένα προστατευόμενο μέλος στα 198 ευρώ και με δύο προστατευόμενα μέλη στα 216 ευρώ.Τα λεφτά δεν είναι μικτά, είναι καθαρά. Μετράει ο μέσος όρος των μηνιαίων μισθών του τελευταίου εξαμήνου!
thymiaras για να βγάλεις άκρη μετακίνησα το μήνυμά σου στο αντίστοιχο θέμα. Εδώ αναλύονται όλα.Δημοσιεύω και αυτά που είδες με τις κλίμακες, για να ενημερωθείς:Γενικά για το ύψος του επιδόματος ισχύουν τα ακόλουθα:Για μηνιαίο μισθό πάνω από 314,17 ευρώ, το βασικό επίδομα διαμορφώνεται στα 360 ευρώ, στα 396 ευρώ με ένα προστατευόμενο μέλος και στα 432 ευρώ με δύο προστατευόμενα μέλη.Για μηναίο μισθό από 157,09 - 314,16 ευρώ, το επίδομα ανεργίας διαμορφώνεται 270 ευρώ, με ένα προστατευόμενο μέλος στα 297 ευρώ και στα 324 ευρώ για δύο προστατευόμενα μέλη.Για μηνιαίο μισθό έως 157,08 ευρώ, το επίδομα ανεργίας διαμορφώνεται 180 ευρώ, με ένα προστατευόμενο μέλος στα 198 ευρώ και με δύο προστατευόμενα μέλη στα 216 ευρώ.Τα λεφτά δεν είναι μικτά, είναι καθαρά. Μετράει ο μέσος όρος των μηνιαίων μισθών του τελευταίου εξαμήνου!
Παιδιά ξεθάβω λίγο το topic για να ρωτήσω...Τα 3 παραπάνω διαφορετικά ποσά επιδοτήσεων που αναφέρονται, ισχύουν και σήμερα ή έχουν μειωθεί; Ρωτάω γιατί το post του φίλου είναι 3 χρόνων παλιό και δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα μέσα στην 3ετία αυτή.
Ισχύουν και σήμερα!
Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ. Και μια ακόμα διευκρίνιση από όποιον/α γνωρίζει...Τα παραπάνω πόσα αφορουν το μέσο όρο των μισθών των τελευταίων 6 μηνών, σωστά; Οι 6 μήνες λοιπόν που λογίζουν, είναι οι ακριβώς 6 μήνες προς τα πίσω από την ημερομηνία της απόλυσης ή 6 μήνες πριν το τελευταίο δίμηνο πριν την απόλυση (αυτό που ισχύει και για τα ένσημα δηλαδή);
Η επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ λέει για μηνιαίες αποδοχές πριν την απόλυση.Παρακαλώ!
Θα ήθελα παρακαλώ να κανω μια ερώτηση όσον αφορά τον τρόπο υπολογισμού του ύψους του επιδόματος ανεργίας. Στον ΟΑΕΔ μου είπαν ότι υπολογίζουν το μέσο όρο των αποδοχών του τελευταίου εξαμήνου. Γνωρίζει κανείς αν αυτές οι αποδοχές που υπολογίζουν είναι αυτές που φαίνονται στην αναλυτική κατάσταση του ΙΚΑ; Γιατί αυτές οι αποδοχές νομίζω είναι τα μικτά... έχω την εντύπωση ότι αυτή τη στήλη στην κατάσταση του ΙΚΑ υπολογίζουν στον ΟΑΕΔέχω μπερδευτεί γιατί αναφέρουν εδώ ότι υπολογίζουν τα καθαρά. όταν λέμε καθαρά εννοούμε το τελικό πληρωτέο ποσό όπως φαίνεται στην εξοφλητική απόδειξη μισθοδοσίας ή το σύνολο των αποδοχών που περιλαμβάνει και τις κρατήσεις τις δικές μας;; (όχι τις εισφορές του εργοδότη)