0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια μηπως εμαθε κανεις τι θα γινει τελικα με το αλληλεγγυης? Εμεις οι επιδοτουμενοι ανεργοι θα το παρουμε?
Eυχαριστω geok για την ενημερωση αλλα δυστυχως ειμαι μολις εφτα μηνες ανεργη οποτε μαλλον δεν το παιρνω
DOG η επιδότηση πράγματι ξεκινάει μια εβδομάδα μετά την ημερομηνία απόλυσης αλλά παίζει ρόλο κ η ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών για το ταμείο ανεργίας.Το γνωρίζω απο προσωπική εμπειρία : παρόλο που η απόλυση μου ήταν αρχές Ιουνίου ,έφτασε στα χέρια μου με καθυστέρηση 3 εβδομάδων ,έτσι κατέθεσα κ εγω την αίτηση για το επίδομα αργότερα κ η επιδότηση έχει ως πρώτη ημέρα την ημέρα κατάθεσης των δικαιολογητικών για το ταμείο..
Να ρωτήσω..Υπάρχει κάποιος που ξέρει σχετικά με το επίδομα αλληλεγγύης (όνομα όμως που του δώσανε κι αυτοί ) Εγώ π.χ. που ήμουνα μέχρι 20 του Νοέμβρη ταμείο το δικαιούμαι?
Παράθεση από: solero στις Ιανουαρίου 10, 2010, 12:28:13 pmΝα ρωτήσω..Υπάρχει κάποιος που ξέρει σχετικά με το επίδομα αλληλεγγύης (όνομα όμως που του δώσανε κι αυτοί ) Εγώ π.χ. που ήμουνα μέχρι 20 του Νοέμβρη ταμείο το δικαιούμαι?Μπορείς να δεις εδώ :http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4551220&ct=3