0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα μου φαίνονται πολλά και έβγαζα 1,5 χρόνο μισθοδοσία.
Δηλαδή Kleos02 έλαβες 963
Kleos02, δεν έχει περικοπές από την αναρρωτική, άρα τον ίδιο μισθό θα πάρεις. Αν ξεπεράσεις το όριο των αναρρωτικών που νομίζω ότι είναι 7(?) μέρες την χρονιά μόνο τότε υπάρχουν οικονομικές επιπτώσεις.Δεν ξέρω γιατί ο jak_13 απάντησε έτσι. Μήπως εννοεί το επίδομα αδείας; Μήπως έχεις αναφέρει ότι πέρασες το όριο των αναρρωτικών; Ε, θα μας πει...
Είναι πολλά; Κι όμως τον κόψαν 100 ευρω το Γενάρη γαι 3 μέρες αναρρωτική και 100 ευρώ το Μάρτη για άλλες 3 μέρες αναρρωτιή. Δε θα πρεπε;Ωραία λοιπον , ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ.... πολίτες δεύτερης κατηγορίας..Γι αυτό όλοι πασχίζουν και θέλουν τη Μονιμότητα στο δημόσιο καθώς μόνον αυτοί απολαμβάνουν τα ωραία ευεργετήματα... Πρόκειται δηλαδή για κοινωνικό ρατσισμο στον ίδιο εργασιακό χωρο. Ο μόνιμος αρρωστησε 3 μέρες και μια χαρα πληρωθηκε ενώ ο αναπληρωτής έχασε 1,5 ενσημο και χρηματα ουκ ολίγα....Ισοτητα...Αξιοκρατία.... Τι να πω.... 21ος αιώνας;;;Αυτά.
Τα ένσημα δε χάνονται!Επίσης, κόβεται το 1,5/25 του μισθού, οπότε τα 100
Δε χάνονται; Το 1667 πως το υπολόγισες;
1.617
Με τον όρο καθαρές αποδοχές εννοεί αυτές που προκύπτουν από τις μεικτές αν αφαιρέσουμε 98
Μιλάμε για αναπληρωτές. Είναι: - 98
Το ΙΚΑ του εργοδότη δεν περιλαμβάνεται στις μικτές αποδοχές. Επι των μικτών υπολογίζονται οι κρατήσεις τόσο του εργοδότη όσο και του εργαζομένου.