0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Οκτωβρίου 15, 2008, 08:18:19 pm1) Σε δυσπρόσιτο Αιγαίου που βρίσκομαι εγώ με ανάληψη υπηρεσίας 01/09 δεν ήρθε ακόμη το χαρτί στο σχολείο για την πληρωμή μας...Κάθε 4 μέρες πηγαίνω στην τράπεζα να δω αν μπήκαν ευρουλάκια, αλλά από μόνος του ο λογαριασμός δεν γεννάει!.. 2) Ενημερώστε κι εμένα αν θα πληρώνω εγώ το ΙΚΑ μου! Μη μού 'ρθει κανά φιρμάνι με πρόστιμο και τρέχω και δεν φτάνω!!!.. Και στην Λακωνία δεν έχει έρθει τίποτα, μην αγχώνεσαι. Αν σας είπαν ότι τα λεφτά σας θα μπαίνουν στην τράπεζα, και αυτό είναι το λογικό όταν είσαι σε νησί, τότε δεν έχεις καμία ανάμειξη εσύ με το ΙΚΑ αλλά η Δ/θμια
1) Σε δυσπρόσιτο Αιγαίου που βρίσκομαι εγώ με ανάληψη υπηρεσίας 01/09 δεν ήρθε ακόμη το χαρτί στο σχολείο για την πληρωμή μας...Κάθε 4 μέρες πηγαίνω στην τράπεζα να δω αν μπήκαν ευρουλάκια, αλλά από μόνος του ο λογαριασμός δεν γεννάει!.. 2) Ενημερώστε κι εμένα αν θα πληρώνω εγώ το ΙΚΑ μου! Μη μού 'ρθει κανά φιρμάνι με πρόστιμο και τρέχω και δεν φτάνω!!!..
Καλημέρα είμαι αναπληρώτρια στη Κομοτηνή(δ/θμια) και έχουμε ήδη υπογράψει τις μισθολογικές καταστάσεις, περιμένουμε τώρα τα λεφτά.Το ΙΚΑ του κάθε αναπληρωτή το πληρώνουν οι υπεύθυνοι των μισθολογικών καταστάσεων.Μάλιστα, το ποσό που αντιστοιχεί είναι καθορισμένο από την Δ/ΘΜΙΑ.Το ξέρω γιατί είμαι ύπεύθυνη στο σχολείο που δουλεύω.Μην αγχώνεστε!!!
Γε'ια σας!!!Επιτέλους οι αναπληρωτές πρωτοβάθμιας στη Κορινθία πληρωθήκαμε τη Παρασκευή..................