0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας παιδιαυπαρχει κανεις αναπληρωτης ΠΕ06 που πληρωθηκε?στον νομο που δουλευω μου ειπαν απο το γραφειο οτι πληρωθηκαν ολοι οι αναπληρωτες εκτος απο τους ΠΕ06.καλο κι αυτο
Παράθεση από: bikini στις Οκτωβρίου 27, 2008, 02:04:19 pmΣυνάδελφοι,Πληρώθηκα!!! Συγκρίνοντας όμως τον φετινό μου μισθό με τον περσινό μου, είδα ότι φέτος πήρα λιγότερα λεφτά, 45 ευρώ το μήνα λιγότερα...Υποπτεύομαι μήπως δεν πληρώθηκα όλο τον Οκτώβριο ή μήπως δεν μου έβαλαν κάποιο επίδομα...Θα δείξει...Πάντως και μόνο που πληρώθηκα...!!! Η διαφορά είναι είτε ο ΦΜΥ είτε κάποιο επίδομα που έπαιρνες πέρισυ για προβληματική περιοχή και φέτος δεν το παίρνεις
Συνάδελφοι,Πληρώθηκα!!! Συγκρίνοντας όμως τον φετινό μου μισθό με τον περσινό μου, είδα ότι φέτος πήρα λιγότερα λεφτά, 45 ευρώ το μήνα λιγότερα...Υποπτεύομαι μήπως δεν πληρώθηκα όλο τον Οκτώβριο ή μήπως δεν μου έβαλαν κάποιο επίδομα...Θα δείξει...Πάντως και μόνο που πληρώθηκα...!!!
Παράθεση από: geok_salonika στις Οκτωβρίου 29, 2008, 10:25:22 amΠαράθεση από: bikini στις Οκτωβρίου 27, 2008, 02:04:19 pmΣυνάδελφοι,Πληρώθηκα!!! Συγκρίνοντας όμως τον φετινό μου μισθό με τον περσινό μου, είδα ότι φέτος πήρα λιγότερα λεφτά, 45 ευρώ το μήνα λιγότερα...Υποπτεύομαι μήπως δεν πληρώθηκα όλο τον Οκτώβριο ή μήπως δεν μου έβαλαν κάποιο επίδομα...Θα δείξει...Πάντως και μόνο που πληρώθηκα...!!! Η διαφορά είναι είτε ο ΦΜΥ είτε κάποιο επίδομα που έπαιρνες πέρισυ για προβληματική περιοχή και φέτος δεν το παίρνειςΠέρσι ήμουν παντρεμένη, και φέτος είμαι.Πέρσι υπηρετούσα σε δυσπρόσιτο, και φέτος σε δυσπρόσιτο είμαι...Πέρσι είχα 2 μήνες προϋπηρεσία, φέτος έχω (έως 1η Νοεμβρίου) 12 μήνες.Άρα;;;
Όταν έχεις κλείσει 12 μήνες ανεβαίνεις κλιμάκιο που η διαφορά είναι 45 ευρώ.
Παράθεση από: vag_fys στις Νοεμβρίου 12, 2008, 11:43:32 pmΌταν έχεις κλείσει 12 μήνες ανεβαίνεις κλιμάκιο που η διαφορά είναι 45 ευρώ.Με την ευκαιρία να κάνω μια ερώτηση:Στο χαρτί τοποθέτησης που μου έδωσαν στο σχολείο αναφέρεται ως Μ.Κ. 18 ενώ έχω από πέρυσι προϋπηρεσία 12+ μήνες. Οι συνάδελφοι μού είπαν να μην ανησυχώ θα μου προσθέσουν αναδρομικά τα παραπάνω χρήματα. Είναι όντως έτσι ή πρέπει να "ενοχλήσω" τη Διεύθυνση;
για να εισαι ομως μκ 17 ποσα χρονια δουλευεις :Εμενα μου δινουν 1212 ευρω με μκ 18 και ενα παιδι .Εχουν κανει λαθος?